2014-01-04 17:25:48
Φωτογραφία για 7η ημέρα αγωνίας για τον Σουμάχερ, που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Μίκαελ Σουμάχερ είπε η μάνατζερ του, Σαμπίνε Κεμ. Αναγκάστηκε να διαψεύσει τις δηλώσεις του παλαίμαχου οδηγού, Φιλίπ Στράιφ πως βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Οι πρωινές δηλώσεις του Φιλίπ Στράιφ έδωσαν ελπίδες για την εξέλιξη της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο παλαίμαχος Γάλλος οδηγός της Φόρμουλα 1, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι από το 1989, επισκέφθηκε το θάλαμο που βρίσκεται ο Σουμάχερ.

Μετέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου τι του είπε ο καθηγητής Ζεράρ Σαϊγιάν, προσωπικός φίλος της οικογένειας που συνοδεύει την Κορίνα Σουμάχερ. Φέρεται να του είπε πως ο Σουμάχερ έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Αναγκάστηκε η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ να βγει να διαψεύσει το περιεχόμενο των δηλώσεων, λέγοντας πως ο Μίκαελ παραμένει σε σταθερή κατάσταση, όμως δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο Στράιφ συγκεκριμένα δήλωσε: "Δεν είμαι γιατρός. Επαναλαμβάνω τι μου είπε ο Ζεράρ Σαϊγιάν. Είπε πως βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει ευτυχώς πια. Είναι τόσο υγιής άνθρωπος. Είναι 45 χρονών, νέος και πάντα γυμνασμένος. Βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, άρα δεν υπάρχει λόγος να μην τα καταφέρει".


Με εντολή της οικογένειας η Κεμ επανάλαβε πως οι ανακοινώσεις για την υγεία του πολυπρωταθλητή έρχονται μέσω της ίδιας και όχι από τρίτους.

Η ανακοίνωση της Κεμ αναφέρει: "Ο Μίκαελ παραμένει σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση. Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υγεία του Μίκαελ που δεν έρχεται από τους γιατρούς ή από το μάνατζμεντ, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ανακριβής και απλά θεωρία. Η ομάδα ενδιαφέρεται μόνο για την υγεία του Μίκαελ".

Η Γερμανίδα μάνατζερ επιβεβαίωσε πως στο κράνος του Σουμάχερ υπήρχε κάμερα, η οποία δόθηκε από την οικογένεια στις αρχές για να τους βοηθήσει στην έρευνα του. "Σας ζητούμε να σεβαστείτε την οικογένεια. Πριν από τη Δευτέρα δεν αναμένεται να υπάρξει συνέντευξη Τύπου".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ