2014-01-04 22:58:08
Φωτογραφία για ΤΣΟΡΙ : ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Το Κύπελλο και το πρωτάθλημα σκέφτεται ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Τσόρι, που τόνισε πως η ομάδα του θα ασχοληθεί με την Μάντσεστερ όταν θα έρθει η ώρα.

Χαρούμενος για τη νίκη και την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε ο Τσόρι, που προτίμησε να μην ασχοληθεί με την προσωπική του απόδοση, αφού τόνισε πως μετράει το σύνολο και όχι μεμονωμένα ο ποδοσφαιριστής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι. Ήταν ένα πολύ καλό ματς για την ομάδα αλλά και για μένα τον ίδιο. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Κάναμε καλό παιχνίδι, εγώ είμαι χαρούμενος που με ένα γκολ και δύο ασίστ βοήθησα την ομάδα, όμως το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, όποιος κι αν σκοράρει. Είμαι πολύ χαρούμενος με την πορεία της ομάδας, δουλεύουμε πάρα πολύ και μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε.

Δεν θέλω να μιλάω για μένα. Φαίνεται όμως πως μου έχετε φέρει γούρι! Μακάρι να πηγαίνει καλά η ομάδα, να βελτιώνεται και να παίρνει τους βαθμούς
. Δεν χρειαζόμαστε κίνητρο. Μας αρκεί που φοράμε αυτή τη φανέλα. Θέλουμε νίκες και καλό ποδόσφαιρο, με όποια ομάδα και να παίζουμε, για να ικανοποιούμε και τους φιλάθλους μας και να τιμάμε τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε που παίζουμε και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε αναμέτρηση. Το πιο σημαντικό είναι πως φοράμε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το μυαλό μας τώρα είναι στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Η Μάντσεστερ θα έρθει στην ώρα της, θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Τώρα όμως δε το σκεφτόμαστε. Αφοσιωνόμαστε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν θέλω να πω πόσα γκολ και ασίστ θέλω να πετύχω. Θέλω να συνεχίσω να τα πηγαίνω καλύτερα. Θέλω να είναι περισσότερα τα γκολ και οι ασίστ μου στο τέλος της σεζόν».

Στο περιθώριο της βράβευσής του ως MVP του αγώνα ο Αργεντινός επισήμανε πως «να έχουμε καλή χρονιά πάνω απ' όλα. Πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνουμε μία όσο το δυνατόν πιο καλή πορεία στην Ευρώπη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Καλλονή με έναν αντίπαλο που προσπάθησε να παίξει κλειστά.

Εμείς θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να ευχαριστούμε τον κόσμο. Για τον αγώνα με τον Αστέρα υπάρχει η ιδιαιτερότητα πως πρέπει να κερδίσουμε με όσο το δυνατόν πιο ευρύ σκορ, που θα μας κάνει να πάμε στην ρεβάνς ακόμα πιο ήρεμοι. Έτσι θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ