2014-01-06 15:41:56
Φωτογραφία για Καλωσορίζουμε τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή, στιχουργό και συνθέτη Δήμο Ζαγάρη
Ο Δήμος λοιπόν είναι ένα νέο παιδί 23 ετών και η καταγωγή του είναι από την Βέροια. Ασχολείται με το τραγούδι,τη σύνθεση και τον στίχο. Έχει κυκλοφορήσει μάλιστα το πρώτο του κομμάτι με τίτλο "Αφιέρωση" το οποίο έχει πάρει και συνεχίζει να δέχεται πολύ καλά σχόλια από τον κόσμο και την online κοινότητα στο Youtube.

Αυτή τη στιγμή σπουδάζει Πληροφορική στο Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά αν και όπως θα...ακούσετε και εσείς το ταλέντο του είναι "αλλού"! Έχει κάνει αρκετές ενορχηστρώσεις, διασκευές ελληνικών αλλά και αρκετών ξένων κομματιών.

Όπως μπορείτε και εσείς πολύ καλά να καταλάβετε, λατρεύει την μουσική και του αρέσει να εκφράζεται μέσα από αυτήν και γι'αυτό και εμείς θέλουμε να δίνουμε το βήμα σε τέτοιες φιλόδοξες προσπάθειες να ακουστούν γιατί πέρα από το ότι είναι πολύ αξιόλογες, το κυριότερο είναι πως είναι το όνειρο ενός ανθρώπου και αν μπορούμε και εμείς να βάλουμε το λιθαράκι μας στην προσπάθειά του να το πετύχει θα το κάνουμε.


Απ'ότι μας ενημερώνει, σύντομα θα μας παρουσιάσει και την δουλειά από διάφορες μουσικές επιτυχίες και άλλα μουσικά ακούσματα!

Να ευχηθούμε λοιπόν στον Δήμο πάντα να'ναι καλά με υγειά και οι επιτυχίες θα έρθουν σίγουρα γιατί το ταλέντο δεν λείπει σίγουρα και φυσικά αν κάποιος θέλει κάτι πάρα πολύ θα το πετύχει με οποιοδήποτε τρόπο!

Τον Δήμο μπορείτε να τον ακολουθείτε στα επόμενα βήματά του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, να γραφτείτε στο κανάλι του στο Youtube για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα τραγούδια του καθώς και στο Google+.
psifiakoohiro
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ