2014-01-06 15:31:08
Φωτογραφία για Τέλος η σεζόν για Ρόσι!
Ο Τζουζέπε Ρόσι στάθηκε τυχερός στην ατυχία του καθώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ρήξη χιαστού στο ματς με τη Λιβόρνο. Χάνει όμως την υπόλοιπη σεζόν λόγω διάτασης συνδέσμου και πιθανότατα το Μουντιάλ.

Μετά τον τραυματισμό που υπέστη το βράδυ της Κυριακής από ένα μαρκάρισμα του Λεάντρο Ρινάουντο (στο πλαίσιο του Φιορεντίνα-Λιβόρνο), πολλοί φοβόντουσαν ότι το χτύπημα αυτό θα ήταν και το... τελειωτικό για την καριέρα του Τζουζέπε Ρόσι.

Φόβοι εύλογοι καθώς το τραύμα ήταν για τρίτη φορά στην καριέρα του στο δεξί του γόνατο και σε περίπτωση που η διάγνωση έλεγε "ρήξη πρόσθιου χιαστού" αυτό πρακτικά θα σήμαινε πως ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A θα έπρεπε να συμφιλιωθεί με την ιδέα της πρόωρης αποχώρησης από τα γήπεδα.

Τα πρώτα όμως ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα έκαναν τον παίκτη να... ανακουφιστεί έστω και αν θα χρειαστεί να μείνει όπως όλα δείχνουν εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.


Διάταση δευτέρου βαθμού του πλαγίου συνδέσμου έδειξαν οι εξετάσεις στο δεξί του γόνατο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υπολογίζουν σε 4 μήνες το διάστημα αποχής του από την αγωνιστική δράση, κάτι που αν ισχύει θα χάσει και το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Καλή δύναμη Τζουζέπε, σε περιμένουμε", ήταν το μήνυμα του Τσέζαρε Πραντέλι στον 26χρονο φορ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας να φαίνεται πως χάνει μία ακόμα εξαιρετική λύση που είχε για τη γραμμή κρούσης της "σκουάντρα ατζούρα" ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ