2014-01-06 23:52:09
Φωτογραφία για Ξερίζωσαν δένδρο και το πέταξαν στο πεζοδρόμιο – Απίστευτοι βανδαλισμοί στην Ξάνθη [video]
Πεταμένο πάνω στο πεζοδρόμιο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα των Θεοφανείων, ένα δένδρο το οποίο άγνωστοι ξερίζωσαν από καλλωπιστική γλάστρα που έχει τοποθετηθεί επί της οδού Μιχαήλ Καραολή.

Όπως είναι γνωστό μετά την ανάπλαση τμήματος της Μιχαήλ Καραολή τοποθετήθηκαν δυο μεγάλες καλλωπιστικές γλάστρες με φυτά πάνω στο πεζοδρόμιο, οι οποίες ωστόσο φαίνεται πως δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους βανδαλισμούς.

Σε μια εξ αυτών είχε φυτευτεί ένα μικρό δενδράκι το οποίο ωστόσο άγνωστοι ξερίζωσαν ενώ στη συνέχεια έσυραν πάνω στο πεζοδρόμιο, αφήνοντας ίχνη χώματος και ριζών στο έδαφος. Στη συνέχεια μάλιστα το δένδρο βρέθηκε παραπεταμένο μπροστά από κατάστημα ηλεκτρικών το οποίο βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα μακριά. Αντίστοιχοι βανδαλισμοί προκλήθηκαν και στη δεύτερη καλλωπιστική γλάστρα που βρίσκεται στο ίδιο σημείο, καθώς τα φυτά που είχαν τοποθετηθεί εντός αυτής κατέληξαν πεταμένα σε ένα παγκάκι, ενώ στη θέση τους αντίκριζε κανείς… τρύπες!

Μετά από λίγη ώρα το δένδρο που είχε ξεριζωθεί τοποθετήθηκε εκ νέου στη γλάστρα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα αντίστοιχοι βανδαλισμοί σημειώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα γεγονός που προκαλεί προβληματισμό για τους «δράστες» οι οποίοι όπως φαίνεται ή που παρουσιάζουν ιδιαίτερα εχθρικά αισθήματα για τις εστίες πρασίνου της πόλης ή που απλώς λειτουργούν εντελώς ανεύθυνα διασκεδάζοντας προκαλώντας αντίστοιχες καταστροφές.

thrakitoday.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ