2014-01-07 03:28:07
Φωτογραφία για Ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta 1,6 JTDM-2
Διατηρώντας σχεδόν αναλλοίωτο το ξεχωριστό της στυλ, η ανανεωμένη Giulietta προσφέρει καλύτερη εργονομία και πρακτικότητα, ενώ... παράλληλα στη diesel έκδοσή της, συνδυάζει την οικονομία του πετρελαίου με το σπορτίφ της στήσιμο.

Αισθητικές αλλαγές στο ελάχιστο δυνατό

Σχεδιαστικά, το γεμάτο καμπύλες, φουσκώματα και νευρώσεις αμάξωμα της Giulietta, με τα χαρακτηριστικά αισθητικά τρικ που δίνουν μια εικόνα από κουπέ μοντέλα (π.χ. οι «κρυμμένες» πίσω χειρολαβές), δεν αλλάζει στην ανανεωμένη γενιά της μικρομεσαίας ιταλίδας, παραμένοντας έτσι ιδιαίτερα ελκυστικό και «σικάτο».

Εσωτερικό: Βελτίωση σε εργονομία και ακόμη καλύτερη ποιότητα

To εσωτερικό της ανανεωμένης Giulietta είναι αυτό που έχει υποστεί τις περισσότερες επεμβάσεις, στοχεύοντας στο να τονίσει την αίσθηση ποιότητας και την εργονομία, ενώ δείχνει και πιο high-tech σε σχέση με πριν. Η πιο σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με την προσθήκη μιας οθόνης αφής στο κέντρο της κονσόλας σε μέγεθος 5,0 ιντσών στην έκδοση της δοκιμής μας (ή 6,5 ίντσες με κόστος 1.000 ευρώ).


Χώροι: Παραμένουν επαρκείς για 4 επιβάτες

Στο κομμάτι των χώρων δεν υπάρχει φυσικά καμία διαφοροποίηση σε σχέση με το προ ανανέωσης μοντέλο και έτσι, η Giulietta παρέχει και πάλι επαρκείς χώρους για τη μεταφορά 4 ενηλίκων.

Κινητήρας-Κιβώτιο: Και diesel, και σπορ!

O πετρελαιοκινητήρας των 1.598 κ.εκ. της ανανεωμένης Giulietta μας είναι γνωστός από το προ-ανανέωσης μοντέλο. Διαθέτει turbo μεταβλητής γεωμετρίας, άμεσο ψεκασμό καυσίμου δεύτερης γενιάς και συνδυάζεται με σύστημα Start&Stop. Παρέχει υψηλά αποθέματα ροπής (320 Nm) από τις χαμηλές κιόλας στροφές λειτουργίας του (1.750 σ.α.λ.), ενώ η ισχύς του φθάνει τους 105 ίππους.

Οδική συμπεριφορά: Σπορτίφ στο δρόμο, με μέτρια άνεση

Στην ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta τα οδικά και οδηγικά της χαρακτηριστικά δεν αλλάζουν σε σχέση με πριν, κατά συνέπεια λοιπόν, η μικρομεσαία ιταλίδα συνεχίζει να παραμένει ένα από τα πιο σπορτίφ μοντέλα της κατηγορίας. Στην ευθεία και τις στροφές, η Giulietta με το στιβαρό πλαίσιο και το εξαιρετικό -παρότι ηλεκτρικό- τιμόνι, παραμένει σταθερή.
autotriti.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστροφή στο παρελθόν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστροφή στο παρελθόν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ