2014-01-07 11:13:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Κατάληψη στους πεζόδρομους από τραπεζοκαθίσματα τις ημέρες των γιορτών
Όχι απλώς έχουν καταλάβει τα πεζοδρόμια, αλλά έχουν κάνει κατάληψη και στιο ήμισυ των πεζοδρόμων. Κάτι η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας που υπόσχεται το ατιμώρητο, κάτι η αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ. να ανταποκριθεί στους πρόσθετους ρόλους που της φόρτωσαν μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, κάτι η εορταστική χαλαρότητα, συν το ελληνικό δαιμόνιο και ....η κατάσταση στους πεζόδρομους της πόλης, θυμίζει τις ώρες αιχμής, εμποροπανήγυρη.

Το thebest.gr έχει δεχθεί δεκάδες καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών που λένε ότι μερικές φορές δεν μπορούν ούτε να περάσουν οι πεζοί γιατί κάνουν πάρτυ τα τραπεζοκαθίσματα.

Πρωταγωνίστρια η Ρήγα Φεραίου όπου όλα σχεδόν τα καφέ έχουν καταλάβει πέρα από το πεζοδρόμιο και το οδόστρωμα, πολλά δε, έχουν ενσωματώσει και στοιχεία του πεζόδρομου ως στοιχεία του καταστήματος, π.χ. παγκάκια και ζαρτινιέρες, αφήνοντας για τους πεζούς το...υπόλοιπο.

Ακολουθεί η Αγίου Νικολάου όπου γίνεται κυριολεκτικά της τρελής καθώς καταστήματα έχουν επεκταθεί με ολόκληρες κατασκευές πάνω στον πεζόδρομο, ενώ τα δίτροχα διεκδικούν το δικαίωμα της ονομασίας της Αγίου Νικολάου σε Αγίου...δικύκλου, καθώς παρκάρουν όπου αφήνουν... κενό οι καταστηματάρχες.

Το ίδιο σκηνικό και στην Γεροκωστοπούλου.

Όπως καταγγέλλουν πολίτες η κατάσταση ξέφυγε εντελώς τις ημέρες των εορτών, ιδίως δε τις ώρες που είχε πολύ κόσμο και όλοι αναζητούσαν ένα κάθισμα για να ποιούν καφέ.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ