2014-01-07 13:30:12
Φωτογραφία για Όλη η αλήθεια για τις επίμαχες φωτό της Δούκισσας, την διάρρηξη και τον σκληρό εκβιασμό!
Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα εκείνης της χρονιάς. Όσοι υπηρετούμε το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ το γνωρίζαμε. Μπορεί σήμερα οι επίμαχες αυτές φωτό της Δούκισσας από την εποχή των κάστινγκ όταν μη επώνυμη να κάνουν εκ νέου το γύρο της δημοσιότητας, αλλά η διαδρομή τους είναι πολύ καυτή Πολλές επώνυμες κυρίες είχαν χάσει τον ύπνο τους τότε. Κι αυτό γιατί το γνωστό πρακτορείο μοντέλων είχε πέσει θύμα διάρρηξης και οι επιτήδειοι είχαν καταφέρει να σπάσουν κωδικούς και να διεισδύσουν σε απόρρητα μονοπάτια.

Άπειρο καυτό φωτογραφικό υλικό με επώνυμα σήμερα μοντέλα φορώντας μόνο τα απαραίτητα, φορολογικά στοιχεία, ταυτότητες, διαβατήρια, που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με κάθε παράνομο τρόπο. Μάλιστα στην λίστα υπήρχε και το διαβατήριο του μοντέλου που πιστοποιούσε ότι είναι αλβανικής καταγωγής όσο και αν δεν ήθελε να το παραδεχτεί.

Μέχρι και τόπλες φωτογραφίες σε πισίνα, γνωστής ζουμερής διευθύντριας έκτοτε life style περιοδικού…

Κι όλα αυτά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποτέλεσαν θέμα εκβιασμού προς τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, από όπου φέρεται να μην απέσπασαν τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που ήθελαν με σκοπό να τα διοχετεύσουν στο διαδίκτυο… Αυτή είναι η αλήθεια για να ξέρετε…για αυτό και η Δούκισσα πόζαρε ανενόχλητη τότε με το εσώρουχο της αφού δεν φανταζόταν ποτέ τι θα ακολουθούσε.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Πηγή: flogit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ