2014-01-07 14:17:52
Φωτογραφία για Οι δηλώσεις του ανθρώπου που μπήκε στο σπίτι που καιγόταν για να σώσει τα παιδιά [video]
Ένας άντρας περιπου 70 ετών, μία γυναίκα 65 ετών και αγοράκι μόλις 1,5 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο διαμέρισμα της οδού Τραπεζούντος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Ένας 25χρονος άντρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ κι ένα αγόρι 8 ετών βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες. Φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδεχεται να αυξηθεί καθώς οι έρευνες στο διαμέρισμα συνεχίζονται.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών για την κατάσβεση της φωτιάς συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή, όπως επίσης και οι έρευνες στο διαμέρισμα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα εγκλωβισμένα άτομα. Στις προσπάθειες παίρνουν μέρος 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 10.30 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι πυκνοί καπνοί σκέπασαν τη γειτονιά και η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγο αργότερα και έσπευσε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε όταν ο σύζυγος της ηλικιωμένης περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε.

Ο ηλικιωμένος άνδρας σύμφωνα με τον κ. Πουλτίδη έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.

Το 8χρονο παιδί ήταν ξαδερφάκι του με το 2χρονο αγοράκι που βρέθηκε απανθρακωμένο ενώ ο 25χρονος ήταν υιοθετημένος από το ηλικιωμένο ζευγάρι.

thousandnews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ