2014-01-08 03:15:12
Φωτογραφία για Τραγωδία με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας που καρφώθηκε σε φορτηγό - Φοιτήτριες οι δύο νεκρές γυναίκες - Ακρωτηριάστηκε ο οδηγός
Δύο νεαρές γυναίκες (σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, κάτω από 30 ετών) έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου, ακρωτηριάστηκε σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Οι πληροφορίες λένε, ότι το λεωφορείο που συγκρούστηκε με τη νταλίκα, ήταν γεμάτο με νέους ανθρώπους. Ανάμεσά τους, ήταν πολλοί φοιτητές, που έπεστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από την Αιτωλοακαρνανία, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το χρονικό της τραγωδίας (07/01/2014)

18:55 Το τροχαίο συνέβη στο 2ο χιλιόμετρο, πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου συγκρούστηκε με νταλίκα.

Σύμφωνα με τον Πύραρχο Κωνσταντίνο Πουλτίδη, που είναι επικεφαλής της επιχείρησης της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο και ο οδηγός του λεωφορείου έχει τραυματιστεί στα πόδια. Στο σύνολό τους, οι επιβάτες ήταν 27 17:21 Δεκαπέντε περίπου επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 15 τραυματίες σοβαρότερα είναι ο οδηγός του λεωφορείου.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οκτώ ασθενοφόρα, που μεταφέρουν αυτήν την ώρα τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.

Το τροχαίο συνέβη στο 2ο χιλιόμετρο, πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου συγκρούστηκε με νταλίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο λεωφορείο ήταν 20 με 30 επιβάτες και μέχρι αυτή την ώρα, έχουν απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική 4 άτομα που είχαν τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, στο σημείο βρίσκονται πάνω από 15 ασθενοφόρα.

Αυτή την ώρα, είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει τις αισθήσεις του.

φωτο από seleo
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ