2014-01-08 05:36:08
Φωτογραφία για «Υπάρχει μια διετία του πρωινού που θέλω να ξεχάσω»
Για την τηλεόραση και τις χρονιές στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 που θέλει να ξεχάσει μίλησε η Λίτσα Πατέρα.

«Πιστεύω ότι η ψυχή και το μυαλό για να μπορέσει να σταθεί να αντέξει όλο αυτό που μας ήρθε, χρειάζεται και λίγο να ξεφύγει από το καθημερινό. Η ενημερωτική τηλεόραση δείχνει τα πιο ακραία, τα πιο δύσκολα. Αν όλη μέρα βομβαρδιζόμαστε από αυτό και δεν υπάρχει λίγο γέλιο, λίγο αστείο, λίγη μόδα, πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Γιατί ο εγκέφαλος ό,τι εισπράττει, το μεταφέρει και στο σώμα. Δεν γίνεται σε ένα πρωινό που είμαι εγώ να μεταδίδεις τις ίδιες ειδήσεις. Όταν είμαι υποχρεωμένη να πω ότι υπάρχει ένταση, προσπαθώ να το πω μεν, αλλά να μη θορυβηθεί περισσότερο ο κόσμος γιατί κάποια ώρα θα σαλτάρουμε», δήλωσε στο «My TV».

Σχολιάζοντας τους σταρ της τηλεόρασης η Λίτσα Πατέρα ανέφερε: «Δεν θα πάψουν να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ένα γκελ στον κόσμο. Δεν πρέπει να είμαστε καχύποπτοι στα νέα πρόσωπα που βγαίνουν. Όμως έχω να σας πω ότι στην εποχή που ζούμε θα ανθήσει η Τέχνη όσο ποτέ άλλοτε. Όπως για παράδειγμα στο θέατρο. Δεν είναι υπέροχο που στην Αθήνα έχουμε περισσότερες παραστάσεις από ό,τι στο Λονδίνο;».


Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι υπάρχουν τηλεοπτικές σεζόν που θέλει να ξεχάσει: «Υπάρχει μια διετία που θέλω να ξεχάσω. Από την άλλη, τα χρόνια που ζήσαμε με την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά ήταν πολύ καλά. Είχαμε πολλή αγάπη μεταξύ μας και ο ένας πρόσεχε τον άλλο. Με τα υπόλοιπα πρόσωπα ζήσαμε λίγο και δεν προλάβαμε να δεθούμε. Ύστερα άρχισαν και τα δύσκολα, όσον αφορά τα οικονομικά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ