2014-01-08 21:40:14
Φωτογραφία για Samsung @ CES: Galaxy NotePRO με πενάκι και οθόνη 12,2 ιντσών
Η αύξηση διαστάσεων στις οθόνες των σημερινών smartphones οδηγεί μια μεγάλη μερίδα κατασκευαστών, όπως τη Samsung, να υιοθετούν και να εφαρμόζουν αυτήν την τακτική και σε άλλες κατηγορίες φορητών τους συσκευών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νέο Galaxy NotePRO των 12,2 ιντσών, που συνοδεύεται από πενάκι και με το οποίο η νοτιοκορεάτικη εταιρία ευελπιστεί να κερδίσει τους επαγγελματίες που χρειάζονται μια συσκευή με μεγάλη οθόνη.

Το Galaxy NotePRO θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις με τον «οκταπύρηνο» Exynos Octa και τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 αλλά και σε εκδοχές «Wi-Fi only» και Wi-Fi + 3G/ LTE. Διαθέτει μνήμη RAM 3GB, μπαταρία 9.500 mAh και υιοθετεί Android 4.4 KitKat.

Κατά τα λοιπά, θα έρχεται εξοπλισμένο με οπίσθια κάμερα των 8 megapixels, εμπρόσθια των 2 megapixels, συνδεσιμότητα USB 3.0, 32GB ή 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου καθώς επίσης και το νέο περιβάλλον εργασίας της Samsung, το οποίο θυμίζει περιοδικό αλλά και τα... Windows 8. Η συσκευή αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στα ράφια των καταστημάτων κατά το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρονιάς.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ