2014-01-09 13:36:32
Φωτογραφία για Έως το 2018 στη Ρεάλ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, καθώς οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

Διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, οδηγεί την ομάδα του από νίκη σε νίκη και έχει καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο ως ένας από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει να την υπηρετεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018, καθώς οι δυο πλευρές συμφώνησαν κάτω από άκρα μυστικότητα να επεκτείνουν την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους.

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης (9/1) και έκανε τον γύρο του κόσμου σε ελάχιστα λεπτά μέσω των social media. Ο 27χρονος πλέι μέικερ επιβραβεύτηκε για τις σπουδαίες φετινές του εμφανίσεις και απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα. Στόχος του είναι πλέον να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης και θα παλέψει γι' αυτό μαζί με τους Ρούντι Φερνάντεθ, Νίκολα Μίροτιτς, Γιάννη Μπουρούση που είναι οι άλλοι τρεις σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Ροντρίγκεθ έχει φέτος 13.2 πόντους (55.6% στα δίποντα, 53.8% στα τρίποντα, 91.7% στις βολές), 1.6 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά μόλις 21 λεπτά συμμετοχής, σε σύνολο 11 αγώνων. Η τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι μια από τις βασικές αιτίες που οι Μαδριλένοι "τρέχουν" ένα σερί 11 νικών, το οποίο πιθανότατα θα επεκταθεί από τη στιγμή που επόμενος αντίπαλος είναι η Γαλατασαράι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ