2014-01-09 17:30:21
Φωτογραφία για ΑΠΟ... 4ΑΡΑ ΣΕ 4ΑΡΑ ΜΕ 81 ΓΚΟΛ ΣΕ 27 ΑΓΩΝΕΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο ξέφρενος ρυθμός του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου δεν έχει προηγούμενο!

Με το χτεσινό 4-0 επί του Αστέρα για το Κύπελλο, ο Θρύλος έφτασε τα 81 γκολ σε 27 επίσημους αγώνες όλων των διοργανώσεων από την αρχή της περιόδου, κάτι που σημαίνει... τρία γκολ μέσο όσο ανά παιχνίδι!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει 57 γκολ σε 18 ματς πρωταθλήματος. 14 γκολ σε 3 ματς Κυπέλλου. Και 10 γκολ σε 6 αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η χτεσινή «τεσσάρα» ήταν η έκτη στη σεζόν! Είχαν προηγηθεί το 4-0 με την Ξάνθη, το 4-1 με τον Πλατανιά, το 4-0 με τον ΠΑΟΚ, το 4-1 με τον Πανθρακικό και το 4-0 με την Καλλονή.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει 5 φορές από 5 γκολ! Δύο στον Φωκικό και από μία σε Απόλλωνα, Λεβαδειακό και ΟΦΗ., με μεγαλύτερο φετινό σκορ να παραμένει το 6-0 κόντρα στη Βέροια.

Από το ρόστερ του Ολυμπιακού έχουν σκοράρει ήδη 16 ποδοσφαιριστές. Στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη οι Μήτρογλου, Σαβιόλα, Κάμπελ, Βάις, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν, Φουστέρ, Μανιάτης, Μασάντο, Σάμαρης, Μανωλάς, Χολέβας, Γιαταμπαρέ. Και στο Κύπελλο οι Σέποβιτς, Εντινγκά, Μπονγκ.

Δεν έχουν βάλει ακόμα γκολ οι Σιόβας, Παπαδόπουλος, Τόρες, Σαλίνο, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου. Ο Πελέ μόλις ήρθε και ο Μετζανί έφυγε χωρίς να σκοράρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ