2014-01-09 21:21:05
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΚΟΛΙΝΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ έχει κανονικά πλέον, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Μάρντι Κόλινς.

Στο κλειστό της Νέας Σμύρνης αγωνίζονται την Κυριακή (12/01, 17.00) οι Πρωταθλητές Ευρώπης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ, κανονικά όμως θα μπορεί να αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ. Οι διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ κίνησαν αμέσως τις διαδικασίες και δήλωσαν τον παίκτη στον ΕΣΑΚΕ και έτσι έχει κανονικά πλέον δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες υποχρεώσεις, παίρνοντας τη θέση του Έισι Λο.

Πλέον στο Λιμάνι, αναμένουν να αφιχθεί σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα και ο Τζαμάριο Μουν, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά επίσης να τον δηλώσουν στη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να αλλάξει τρεις παίκτες στον πρώτο γύρο και δύο παίκτες στο δεύτερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ