2014-01-10 20:55:07
Φωτογραφία για Τα ευρήματα έχουν αρχίσει και κελαϊδούν...για σκοτεινά σημεία των σκουπιδιών
Τα ευρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού εργολάβου που συνέλαβε η Αστυνομία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ρύπανση του περιβάλλοντος σε βαθμό κακουργήματος μαζί με πέντε ακόμα άτομα έχουν αρχίσει και κελαηδούν, μετατρέποντας τις ενδείξεις σε αποδείξεις Ειδικότερα μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συγκεκριμένου ατόμου που εμπλέκεται στην διαχείριση των σκουπιδιών σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και όχι μόνο, βρέθηκαν στοιχεία που αποδεικνύουν την μεταφορά σκουπιδιών από την Μεσσηνία στου Φλόκα.

Επίσης διάφορα παραστατικά μεταφοράς τα οποία η γνησιότητά τους ελέγχεται καθώς και διάφορα άλλα έγγραφα που καταδεικνύουν με ποιους είχε συναλλαγές και τι ποσά ταξίδεψαν προς διάφορες τσέπες για τα οποία η δικαιοσύνη ελέγχει το αν η διαδρομή και η προέλευσή τους είναι νόμιμη.

Πληροφορίες λένε πως τα στοιχεία αυτά βρέθηκα σε ένα χώρο στο ισόγειο του σπιτιού όπου δεν ήταν εύκολο να τον εντοπίσεις, ενώ ορισμένα σημαντικά έγγραφα που έχουν να κάνουν και με τα σκουπίδια στους κύριους χώρους του σπιτιού.


Ιδιαίτερα σημαντικά θεωρούνται τα στοιχεία που κρύβει ο υπολογιστής που κατάσχεσαν και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να εξεταστούν από ειδικούς και να αποκωδικοποιηθούν προκειμένου να ενταχθούν στην δικογραφία της υπόθεσης που θα είναι πολυσέλιδη.

Το ΣΔΟΕ αναμένεται τις προσεχείς μέρες να κατέβει στην Ηλεία και να ελέγξει τα φορολογικά παραστατικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την ανάληψη της μεταφοράς των σκουπιδιών από το Δήμο Πύργου προκειμένου να διαπιστωθεί η εγκυρότητά τους και η νομική τους υπόσταση όσον αφορά την τήρηση των όσων προβλέπουν οι νόμοι για το ζήτημα αυτό.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας έδρασαν με μυστικότητα και έγκαιρα προκειμένου να μην χαθεί ούτε ένα στοιχεία που εμπίπτει στο πλαίσιο της παραβατικής συμπεριφοράς της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Επίσης μεγάλη ποσότητα απορριμμάτων από διάφορους δήμους έχουν θαφτεί σε παραθαλάσσια περιοχή του κάμπου με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα στο σπίτι του γνωστού εργολάβου.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δοθούν ακόμα περισσότερα στοιχεία για την δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης που πιθανόν να κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.
ileiapost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ