2014-01-10 21:30:07
Φωτογραφία για «ΚΟΛΑΣΗ» ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Μπορεί η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο να μην ήταν αυτή που μας έχουν συνηθίσει οι ερυθρόλευκοι και η ομάδα να γνώρισε βαριά ήττα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως διαγράφονται όλα όσα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα οι back 2 back πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο λαός του Θρύλου έστειλε το μήνυμα του και δείχνει έμπρακτα την στήριξη και την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα! Έτσι, λοιπόν, έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα 7.500 εισιτήρια μέσω ίντερνετ για το επόμενο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στο TOP 16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Τις επόμενες ημέρες όπου θα βγουν και στα εκδοτήρια τα υπόλοιπα εισιτήρια, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα και οι οπαδοί του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα ανάλογη με αυτή στην πρεμιέρα της φάσης των «16» κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο λαός του Θρύλου θα μετατρέψει σε… κολαστήριο το ΣΕΦ έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει με σκοπό ο Θρύλος να επιστρέψει στις νίκες και να επιβληθεί στους Καταλανούς.

Στα δύσκολα ποτέ ο κόσμος δεν άφησε την ομάδα μόνη της και αυτό πράττει και τώρα! Όλοι στο πλευρό των πρωταθλητών Ευρώπης για να πάρουν και πάλι... τα πάνω τους οι παίκτες του Θρύλου για ένα νέο σερί νικών στη διοργάνωση και να "βουλώσουν" πολλά στόματα που άνοιξαν με την πρώτη ευκαιρία που βρήκαν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ