2014-01-11 11:34:07
Φωτογραφία για «ΣΦΙΓΓΑ» Ο ΚΟΥΡΤΟΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!
Απέφυγε ο Κουρτουά να αναφερθεί στο μέλλον του, το οποίο, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, θα παίξει ρόλο και στην παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα AS.

Σρις δηλώσεις του o Κουρτουά απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του και εάν αυτό συνδέεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης ή την Τσέλσι.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, του οποίου το μέλλον ως ένα σημείο θα κρίνει και την παραμονή του Ρομπέρτο στο Λιμάνι, επισημαίνει ότι πρέπει πρώτα να μιλήσει με την Τσέλσι ο μάνατζερ για να καθοριστούν πολλά...

«Ας μιλήσουμε για το μέλλον σου: Ξέρεις τι θέλεις να κάνεις τη νέα αγωνιστική σεζόν;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε από τον ισπανό δημοσιογράφο.

«Όταν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα τότε θα σας πω για την απόφασή μου. Αυτό είναι ό,τι μπορώ να πω για σήμερα», ήταν τα λόγια του Κουρτουά ο οποίος και πάλι απέφυγε να απαντήσει σε νέο ερώτημα «Θέλεις να μείνεις ή να αποχωρήσεις από την Ατλέτικο;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για να λάβει νέα απάντηση…


«Υπάρχουν πράγματα που πρέπει ακόμη να συζητήσουμε. Έχουμε μπροστά μας χρόνο για να συζητήσουμε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και θέλουμε –όλοι- να περιμένουμε. Ο ατζέντης μου πρώτα θα μιλήσει με την Τσέλσι».

Τέλος ο Κουρτουά παραδέχθηκε ότι γνωρίζει την επιθυμία της Ατλέτικο για να τον αποκτήσει…

«Το ξέρω και είναι κάτι το οποίο μου ακούγεται πάρα πολύ ωραίο. Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να συζητηθούν πρώτα», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ