2014-01-11 14:27:47
Φωτογραφία για «ΜΑΧΗ» ΜΕ... ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζορτζ Παπαδόπουλος και ο πρώην της Λαμίας, Χρήστος Κιόσσης τίθενται αντιμέτωποι με τις παλιές τους ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση των δύο συλλόγων.

Λίγα 24ωρα με την υπογραφή των νέων τους συμβολαίων ο Χρήστος Κιόσσης του Ολυμπιακού (και πρώην της Λαμίας) και ο Τζορτζ Παπαδόπουλος της Λαμίας (και πρώην των ερυθρόλευκων) θα τεθούν αντιμέτωποι με τις… παλιές τους ομάδες καθώς οι Φθιωτοί υποδέχονται σήμερα (19.30) τον Ολυμπιακό για τη 12η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Η Λαμία θα έχει νέο πρόσωπο τον πρώην κεντρικό του Θρύλου, Τζορτζ Παπαδόπουλο, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις μετά και την αποχώρηση του Αμερικανού Τζέι Πέτι που τραυματίστηκε στον ώμο.

Οι γηπεδούχοι είναι κοντά στην απόκτηση έμπειρου ξένου ακραίου αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό οπότε θέση βασικού θα πάρει ο Στράτος Καββαδάς.


Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας θα κάνει ο Κώστας Δεληκώστας ο οποίος επιστρέφει στην Α1 μετά από πεντε χρόνια και ένα μήνα.

Ο προπονητής της Λαμίας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Είναι ωραίο και διαφορετικό συναίσθημα να εργάζεσαι σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα με ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό από το να είσαι σε Εθνική ομάδα που προετοιμάζεσαι για ένα τουρνουά. Μου είχε λείψει αυτή η διαδικασία και έχω ένα θετικό προαίσθημα για τη συνεργασία μου με τη Λαμία. Ακόμα περιμένουμε τον ξένο μας. Δεν θα βιαστούμε. Σίγουρα ο Καββαδάς θα πάρει ευθύνες αλλά είμαι σίγουρος πως θα ανταπεξέλθει. Ο Ολυμπιακός έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχω κάνει 9 προπονήσεις με την Λαμία και υπάρχει καλή χημεία με τους παίκτες. Θεωρώ πολύ θετική την έλευση του Παπαδόπουλου και για τον σύλλογο και για την ομάδα. Είναι ένας αθλητής που χρίζει βελτίωσης και μόνο κέρδος θα έχει η Λαμία από την παρουσία του. Ανυπομονώ να ζήσω το κοινό της Λαμίας ως γηπεδούχος προπονητής».

Ο Ολυμπιακός κατά την περίοδο των εορτών κρατήθηκε σε αγωνιστική φόρμα με φιλικά κόντρα σε Κηφισιά και Παμβοχαϊκό. Οι τραυματίες Γιορντάνοφ και Κουρνέτας έχουν επιστρέψει σταδιακά αλλά είναι στο χέρι του Δημήτρη Καζάζη εάν θα τους προφυλάξει.

Εκτός από την επιστροφή του Χρήστου Κιόσση, η παρουσία του Θάνου Μαρούλη αποτελεί πάντα μία ευχάριστη παρουσία για τους «ρουμελιώτες» που δεν ξεχνούν την προσφορά του. Η σύμπτωση είναι πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λαμίας στο Ρέντη ο Κιόσσης είχε πάθει διάστρεμμα.

Ο Δημήτρης Καζάζης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Μενέλαου Κοκκινάκη και μιλώντας για την πρεμιέρα του β' γύρου σημείωσε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο 2014. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε όλους τους αθλητές μας υγιείς. Η ομάδα πρέπει να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και σιγά σιγά να φτάσουμε στο ζενίθ της απόδοσης μας αφού μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει τις δυο κούπες που διεκδικεί μέσα στο 2014. Όσο αφορά τον αγώνα με τη Λαμία θέλει μεγάλη προσοχή. Εύκολα ή δύσκολα θα πρέπει να κερδίσουμε».

Ο Χρήστος Κιόσης που μέχρι την περασμένη Δευτέρα έκανε προπονήσεις με τη Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο» είπε: «Όλα έγιναν ξαφνικά. Από την Τετάρτη ανήκω στον Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος πως για όλους θα είναι καλύτερα. Είμαι επαγγελματίας και θέλω νίκη της νέας μου ομάδας. Έχω θετικές αναμνήσεις από τη Λαμία και πάντα θα της εύχομαι το καλύτερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ