2014-01-11 18:14:15
Φωτογραφία για Επτά ώρες η απολογία Γερμενή... !!!
crimenet.gr

Πριν από λίγο ολοκλήρωσε την απολογία του, που άρχισε στις 9 το πρωί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής.

 

Η απολογία του για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση στις ανακρίτριες Κλάπα-Δημητροπούλου δίνεται και παρουσία του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου ο οποίος και θα γνωμοδοτήσει για την προφυλάκιση ή όχι.

Πριν από λίγο άρχισε με υπόμνημα την απολογία του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, παρουσία του συνηγόρου του Πάυλου Σαράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπόμνημα αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή είναι πολιτικό κόμμα και όχι εγκληματική οργάνωση, αποκαλεί ψευδομάρτυρες τους προστατευόμενους μάρτυρες και υποστηρίζει ότι είναι πολιτικά τα κίνητρα της δίωξης εναντίον τους, για να τους διαπομπεύσουν.

- Η αγάπη μου για την πατρίδα και τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό με οδήγησε στην Χρυσή Αυγή που υπερασπίζεται τον ελληνικό εθνικισμό. Μπήκα στο κοινοβούλιο γιατί σέβομαι τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αποδέχομαι το Σύνταγμα και τους νόμους.


Θα ακολουθήσει η απολογία του Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος σε υπόμνημα επίσης κατηγορεί ως ψευδομάρτυρες τους προστατευόμενους μάρτυρες και επαναλαμβάνει ότι σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

ΕΔΩ ολόκληρο το υπόμνημα του Στάθη Μπούκουρα

ΕΔΩ ολόκληρο το υπόμνμα του παναγιώτη Ηλιόπουλου

Στο μεταξύ από την Χρυσή Αυγή εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"7ωρη απολογία Γερμενή: Καμία ερώτηση για αξιόποινες πράξεις!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μαραθώνια απολογία 62 σελίδων του βουλευτή Γιώργου Γερμενή.

Όλες οι ερωτήσεις αφορούσαν πολιτικά φρονήματα, άρθρα, δηλώσεις και απόψεις. Ο Συναγωνιστής Γερμενής εξήλθε του Εφετείου και έχει κληθεί να επανέλθει εντός των επομένων ωρών για να του ανακοινωθεί η απόφαση μετά και την απολογία Ηλιόπουλου.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν έγινε καμία αναφορά σε ποινικά αδικήματα μέχρι στιγμής, πράγμα που αποδεικνύει ότι η δίωξη στρέφεται κατά του κόμματος, των Ιδεών και των απόψεων, γεγονός εντελώς ασύμβατο με το νομικό μας πολιτισμό".

Έρρικα Βαλλιάνου
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗΝ... ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Ο ΣΚΟΚΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗΝ... ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Ο ΣΚΟΚΟ!
Πέθανε ο Αριέλ Σαρόν
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέθανε ο Αριέλ Σαρόν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ