2014-01-11 18:12:05
Φωτογραφία για Κρήτη: 34χρονο μπουμπούκι πήγε από τον ένα νομό στον άλλο για να ανοίξει αυτοκίνητα
Με μόνιμη κατοικία στη Σητεία αλλά με πλούσια δράση στο Ηράκλειο, 34χρονο "μπουμπούκι" όπως αποδείχτηκε, συνελήφθη από αστυνομικούς των ΤΑΕ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος μαζί με έναν 32χρονο, ενώ κυκλοφορούσαν σε περιοχή της Χερσονήσου με ΙΧ οχημα, σταμάτησαν μετά απο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε πάνω τους μικροποσότητα χασίς και ένα "τσιγαριλίκι".

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν όμως η υπόθεση είχε συνέχεια.

Οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο στα σπίτια των συλληφθέντων και όπως αποδείχτηκε ο 34χρονος είχε επιπλέον 80 γρ. χασίς καθώς και 0,3 γρ. ηρωίνη.

Όμως οι αρχές στη συνέχεια της προανάκρισης διαπίστωσαν και το λόγο που ο 34χρονος είχε μεταβεί στη Χερσόνησο.

Τις βραδυνές ώρες από 9 προς 10 Ιανουαρίου, ο 34χρονος είχε "ανοίξει" συνολικά 11 οχήματα με σκοπό την κλοπή.

Ο 34χρονος που συνελήφθη αρχικά για μικροποσότητα χασίς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (10.01.2014) τα ξημερώματα, στη Χερσόνησο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε) Ηρακλείου, δύο ημεδαποί 32 και 34 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και κλοπής.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• αυτοσχέδιο τσιγάρο αναμεμειγμένο με κάνναβη,

• μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και

• ποσότητα ηρωίνης, βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα, στην οικία του 34χρονου, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Σητείας Λασιθίου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 80 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη και

• είκοσι ένα (21) δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι ο 34χρονος, χθες (10.01.2014) μετά τα μεσάνυχτα, στη Χερσόνησο, αφού διέρρηξε επτά (7) οχήματα, αφαίρεσε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα που υπήρχαν σ΄ αυτά, ενώ ανεπιτυχώς επιχείρησε να διαρρήξει ακόμη τέσσερα.

Η προανάκριση που συνεχίζεται, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ