2014-01-11 19:12:13
Φωτογραφία για «ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...
Δεν πραγματοποίησαν και την καλύτερη τους εμφάνιση οι Νέοι του Ολυμπιακού το Σάββατο το μεσημέρι στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague K20.

Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ «κόλλησαν» στο μηδέν κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων και δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να φτάσουν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση.

Έτσι, λοιπόν, μοιραία το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο Περιστέρι, με τους «ερυθρόλευκους» να μην μπορούν να βρουν δίχτυα, σε αντίθεση με την περασμένη αγωνιστική και το παιχνίδι με την Καλλονή στο Ρέντη, όπου επικράτησαν στο ρελαντί με 3-0 της Καλλονής.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Καραγιάννης, Τζιτζικαλάκης, Κωστούλας, Βαρδακώστας, Βλάχος, Δήμος (81’ Ζούκα), Δηλαβέρης, Μπαστάκος (90’+2 Κομνηνός), Παναγιωτόπουλος, Χατζηστάμου (73’ Σιδηρόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Λάτσι, Σιώπης (71’ Ψυχογιός), Νασιακόπουλος (86’ Ιγνατίδης), Βέργος (64’ Γαρεφαλάκης), Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ίκαρος Χαλκίδας-ΠΑΟΚ 78-86
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ίκαρος Χαλκίδας-ΠΑΟΚ 78-86
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ