2014-01-11 23:34:08
Φωτογραφία για ΟΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΙΟΒΑ!
Στο πλευρό του Δημήτρη Σιόβα που, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, χειρουργήθηκε με επιτυχία το Σάββατο είναι από την πρώτη στιγμή όλη η ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Σιόβας, που υπέστη κάκωση του έξω σφυρού και εγχειρίστηκε με επιτυχία, θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή με στόχο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επανένταξή του στα γήπεδα. Ωστόσο, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, το λιγότερο που θα λείψει θα είναι 2 μήνες ενώ ίσως μείνει εκτός ακόμα και 3 με 4 μήνες Όλη η ομάδα του Ολυμπιακού είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του διεθνή αμυντικού, όπως και η διοίκησή της, αλλά και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι πλήρως ενημερωμένος για το τι συνέβη με τον άτυχο παίκτη. Άπαντες του ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία ανάρρωση, δίνοντάς του κουράγιο για τη συνέχεια.

Η ατυχία του διεθνούς στόπερ σίγουρα είναι μεγάλη και ειδικά από την στιγμή που χτύπησε σε μία φάση όπου δεν δεχόταν ιδιαίτερη πίεση. Προσπαθώντας να πάρει μία κεφαλιά και να πάρει τα σωστά βήματα το πόδι στο οποίο χτύπησε, έμεινε... καθηλωμένο στο χορτάρι με τον ίδιο να καταλαβαίνει αμέσως πως το έχει σπάσει.

Ο Σιόβας έπεσε στο έδαφος, καθώς πονούσε φριχτά και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Η εξέλιξη αυτή, δεν αποκλείεται να φέρει άμεσα τον Τάσο Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό, ενώ είναι πλέον πολύ πιθανό ο παίκτης του Πανιωνίου που έχει κλείσει στους ερυθρόλευκους να βρεθεί από τώρα στο Ρέντη ως μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης για την άμυνα αυτήν την φορά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ