2014-01-12 17:23:33
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: «Ξεκλείδωσε» τον Παναιτωλικό με ισπανικό... «κλειδί»
Ο Λούκας πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στον Παναιτωλικό και χάρισε με το τέρμα του το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο (1-0) στην ομάδα του Στέφενς

Σε προσωπική υπόθεση του Λούκας Πέρεθ εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο «δικέφαλος του Βορρά», αν και τα βρήκε σκούρα, με οδηγό τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που σκόραρε στο 53ο λεπτό, κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 στην Τούμπα.

Το εξαιρετικό στήσιμο από τον Μάκη Χάβο αλλά και το πρόβλημα στην τελική πάσα δυσκόλεψαν αρκετά τους παίκτες του Στέφενς, που όμως κατάφεραν τελικά να πετύχουν την Τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα για τον Μαντούρο (είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Ηρακλή), που αν και είχε καλές τοποθετήσεις, έδειξε να υστερεί ακόμη σε αγωνιστικό ρυθμό. Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και για τον Μπούντιμιρ, που πέρασε στο 60’ στη θέση του Τζούνιορ.

Πλέον, στον ΠΑΟΚ ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στο Περιστέρι προκειμένου να «ψαλιδίζουν» την διαφορά τους από την κορυφή. Για ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός φεύγει με... άδεια χέρια και έμεινε στους 24 βαθμούς.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ