2014-01-13 04:06:05
Φωτογραφία για Προφυλακιστέος και ο Στάθης Μπούκουρας της ΧΑ
Έπειτα από επτά ώρες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, ολοκλήρωσε την απολογία του ενώπιον των ανακριτριών και σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, κρίθηκε προφυλακιστέος..

Οι δικαστικοί λειτουργοί και ο εισαγγελέας αποφάσισαν να του δείξουν το δρόμο για τη φυλακή -όπως ακριβώς έκαναν το βράδυ του Σαββάτου και με τους συγκατηγορούμενούς του, Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα που κατέθεσε ο κ. Μπούκουρας φέρεται να δηλώνει πως είναι αθώος, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη και τονίζοντας ότι βάλλεται, στο πλαίσιο μιας τεράστιας επικοινωνιακής εκστρατείας κατά του κόμματός του.

Ο ίδιος, αντιμέτωπος με καταθέσεις-«φωτιά» ότι μεταξύ άλλων διακινούσε και αποθήκευε παράνομο οπλισμό για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε να θολώσει τα νερά και περιγράφει τον εαυτό του ως έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη, που έχει καλές σχέσεις με τους μετανάστες, ξεχνώντας τα βίαια περιστατικά, στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει, σύμφωνα με το protothema.


Επιπλέον, δήλωσε ότι ποτέ δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής και πως πριν κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, ήταν οπαδός του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, έδωσε εξηγήσεις για τη βαλίτσα που είχε μαζί του ο Στάθης Μπούκουρας, όταν εμφανίστηκε στο Εφετείο το πρωί της Κυριακής, λέγοντας πως ο πελάτης του μετέφερε τα έγγραφα της δικογραφίας.

«Παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος στο Περιστέρι με τον κ. Παχατουρίδη, δεν έχει καμία σχέση με αυτή την προσωπικότητα του 'Χρυσαυγίτη'. Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Άλλωστε, βλέπετε ότι σήμερα ο κ. Μπούκουρας δεν έχει ούτε έναν υποστηρικτή εδώ» δήλωσε επιπλέον ο κ. Κούγιας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ