2014-01-13 19:53:09
Φωτογραφία για Πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Ανέστη ο Πανιώνιος
Οι άνθρωποι του Πανιώνιου κατέθεσαν πρόταση στον Γιάννη Ανέστη ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "κυανέρυθρους" το οποίο λήγει τον Ιούνιο.

Ο Γιάννης Ανέστης αποτελεί εδώ και δυο μήνες σχεδόν τον βασικό γκολκίπερ του Πανιωνίου στην Σούπερ Λιγκ με τον 23χρονο πορτιέρο που προέρχεται από τις ακαδημίες των "κυανέρυθρων" να αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και να δείχνει το πλούσιο ταλέντο του.

Οι εμφανίσεις μάλιστα του Ανέστη τον έφεραν άμεσα ως μεταγραφικό στόχο και άλλων ομάδων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ΑΕΚ, λόγω του ότι το συμβόλαιο του νεαρού πορτιέρο με την ομάδα του Πανιωνίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης όμως δεν θέλουν να χάσουν ως ελεύθερο τον Ανέστη και για αυτό σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον 23χρονο γκολκίπερ προκειμένου να παραμείνει στον Πανιώνιο και για τα επόμενα χρόνια.


Πρόθεση του Ανέστη είναι να παραμείνει στην ομάδα του Πανιωνίου και να ανανεώσει το συμβόλαιο του καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και αναγνωρίζει τα όσα του έχει προσφέρει.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν σχετικές εξελίξεις και αν όλα πάνε καλά ο Ανέστης θα παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης και για τα επόμενα χρόνια.

Διήμερο ρεπό

Σε ότι έχει να κάνει με τις προπονήσεις των "κυανέρυθρων" τώρα ο τεχνικός του Πανιωνίου μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του που είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ