2014-01-13 19:54:56
Φωτογραφία για Συμφώνησε με Κούμπικ ο Εργοτέλης
Σε συμφωνία με τον διεθνή Σλοβάκο Φράντισεκ Κούμπικ ήρθε ο Εργοτέλης με τον 24χρονο άσο να αναμένεται την Τετάρτη στην Κρήτη.

Ο Εργοτέλης ήρθε σε συμφωνία για την πρώτη του χειμερινή μεταγραφική κίνηση καθώς τα βρήκε σε όλα με τον 24χρονο Φράντισεκ Κούμπικ όπως αναφέρει το CreteSports.gr.

Ο Κούμπικ (σ.σ. γεννημένος στις 9/03/1989) αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και συμφώνησε να ενισχύσει την προσπάθεια έως το τέλος της σεζόν, με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της κρητικής ΠΑΕ για ακόμη ένα χρόνο.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Τρεντσίν της πατρίδας του (2008-11) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ολλανδική Ντεν Χάαγ, στη ρωσική Κούμπαν, στην ουκρανική Τάβριγια. Πέρσι επέστρεψε στην Τρεντσίν και το πρώτο μισό της φετινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Άρσενλα Κιέβου, που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα Ουκρανίας λόγω οικονομικών ατασθαλιών.

Η άφιξη του Κούμπικ στο Ηράκλειο, όπως και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται την Τετάρτη και ο παίκτης θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας εν όψει της πολύ κρίσιμης συνέχειας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ