2014-01-15 09:30:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΛΟΥΓΚΑΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ντιέγκο Λουγκάνο προτάθηκε στον Ολυμπιακό για το κέντρο της άμυνας και οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Μίτσελ θέλει να έχει τρεις ισάξιους στόπερ στη διάθεσή του ενόψει και των πολύ κρίσιμων αναμετρήσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι προτάσεις από μάνατζερ στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ φτάνουν η μία μετά την άλλη τα τελευταία 24ωρα. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όπως όλα δείχνουν, είναι αυτή του Ντιέγκο Λουγκάνο, σύμφωνα με το «Goal».

Ο 33χρονος στόπερ με την πολύ μεγάλη καριέρα κυρίως στη Φενέρ, που πέρασε κι από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μάλαγα την προηγούμενη διετία, αγωνίζεται πλέον στη Γουέστ Μπρομ. Μόλις 4 συμμετοχές μετράει ωστόσο στην αγγλική ομάδα ο Ουρουγουανός, που θέλει να βρει μία ομάδα για να αγωνίζεται, ενόψει Μουντιάλ.

Στα συν του Λουγκάνο εκτός από την αδιαμφισβήτητη κλάση του, είναι και το γεγονός ότι έχει κοινοτικό διαβατήριο, αφού ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει άλλη θέση ξένου, ενώ φυσικά έχει και δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι δεδομένο πάντως πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού, με την οριστική απόφαση να λαμβάνεται από τον Μίτσελ, σε συνεργασία με τους Ισά και Καρεμπέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ