2014-01-15 10:03:49
Φωτογραφία για Απάντηση αναγνώστη στο: Το δράμα του Έλληνα νοσοκομειακού γιατρού: Τα... 'γαλλικά', το κομμωτήριο και οι παρεμβάσεις!
Αγαπητέ Κε Μπούκαλη πολυ καλα τα λέτε... Δεν είναι ούτε οι συνεχόμενες 30 ώρες στα επείγοντα υπό οριακές για την υγείας μας συνθήκες, δεν είναι ούτε (αφορά: Το δράμα του Έλληνα νοσοκομειακού γιατρού: Τα ..''γαλλικά'', το κομμωτήριο και οι παρεμβάσεις!) η ροή των ασθενών, δεν είναι ούτε το πρόβλημα με την επιεικώς απαράδεκτη οργάνωση των νοσοκομείων που εργαζόμαστεούτε η κακοπληρωμή μας τόσο σε σχέση με τις ώρες εργασίας μας αλλα και σε σχέση με την ευθύνη που κουβαλάμε στα χέρια μας. Αλλά ένα ρημάδι ευχαριστώ και μια υποτυπώδης αναγνώριση του κόπου μας... αυτό λείπει.

Δυστυχώς αγαπητέ συνάδελφε ο Έλληνας δεν έχει μάθει να σέβεται το γιατρό του. Φταίμε και μεις όμως. Όταν βλέπουμε ορισμένους συναδέλφους να εκμεταλλεύονται οικονομικά ασθενείς και δεν αντιδρούμε, αυτό αφ ενός είναι παράνομο και αφ ετέρου δίνει πραγματικά στον ασθενή το δικαίωμα να σου πει "σε πληρώνω ρε" κατάμουτρα
. Φταίμε και μεις, γιατί μια φορά δεν ενωθήκαμε να διεκδικήσουμε αξιοπρεπείς μισθούς, φταίμε και μεις για αντί να έχουμε ένα GMC που φυσάει και πέφτουν καμπάνες, έχουμε ένα σύλλογο άντρο για μελλοντικούς υπουργούς υγείας-δημάρχους-προέδρους και όλα όσα μου προκαλούν το αντανακλαστικό εξεμέσεως με απολύτως καμία εκπροσώπηση παρα μόνο προβολής συγκεκριμένων πάντα προσώπων μέσω κοινωνικών κινήσεων. αν με αντιλαμβάνεστε τι εννοώ. . Λες και οι υπόλοιποι γιατροί δεν κάνουμε κοινωνικό έργο...Και τέλος φταίμε γιατί σε κάθε συγκέντρωση που είχαμε για να αναφερθούμε στα προβλήματα των νοσοκομείων μας οι μισοί δεν ήρθαν για δε μπορούσαν, κάποιοι είναι αδιάφοροι, πετάγονται κάθε λογής κομματόσκυλα και αναλαμβάνουν τη γραμμή και εκεί αρχίζει το μπάχαλο. μηδέν εις το πηλίκον.... ίσως τελικά αγαπητέ συνάδελφε έχετε απόλυτο δίκιο.

Ίσως η προσφορά του αγαθού της υγείας στους γιατρούς χωρίς σύνορα να είναι πολύ πιο κερδοφόρα. Πέρα από χιλιάρικα πέρα αποεφημερίες. ένα χαμόγελο και ένα ευχαριστώ από ένα μαυράκι που μόλις εμβολιάσαμε και ίσως καταφέρει να ανταπεξέλθει, να είναι η καλύτερη ανταμοιβή ολόκληρου του κόσμου. Έχετε δίκιο αγαπητέ συνάδελφε...

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ