2014-01-15 23:59:09
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ... ΦΕΪΣΑ Ο ΑΝΤΙ-ΜΑΤΙΤΣ
Στην Μπενφίκα έχουν σε εκτίμηση τον Σάμαρη, ωστόσο δεν θα ψάξουν για αντί-Μάτιτς τον Γενάρη, αφού υπάρχει ο Φέισα.

Με την παρουσία παικτών όπως ο Λιούμπομιρ Φέισα στο κέντρο της πορτογαλικής ομάδας, οι ιθύνοντες θεωρούν πως υπάρχει πληρότητα για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Ζόρζε Ζεσούς γνωρίζει πολύ καλά τον Ανδρέα Σάμαρη και είναι ένας παίκτης που του αρέσει κυρίως για τις κινήσεις του στο γήπεδο, όμως δεν θα γίνει στην παρούσα φάση καμία κίνηση για την απόκτησή του παρά τα δημοσιεύματα.

Στη Λισαβόνα έχουν πλήρη εικόνα για τον μέσο των ερυθρόλευκων και το τι είναι σε θέση να προσφέρει, όμως πιστεύουν και ποντάρουν πολύ πάνω στον Φέισα, που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Στην Μπενφίκα έχουν καταλήξει πως δεν θα προχωρήσουν σε προσθήκη ποδοσφαιριστή για τον άξονα παρόλο που ο διεθνής χαφ είναι μία περίπτωση που παρακολουθείται αρκετά στενά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Βέβαια το καλοκαίρι είναι μία άλλη... υπόθεση. Τότε θα υπάρξουν νέες συζητήσεις μεταγραφικού περιεχομένου στην ομάδα.Για την ώρα πάντως ο Ζεσούς είναι κατηγορηματικός, δείχνοντας πως έχει μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών του υπάρχοντος ρόστερ της Μπενφίκα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του διέψευσε πως υπήρξε ή υπάρχει θέμα Σάμαρη-Μπενφίκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τσεκάρει Κάσες η ΑΕΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τσεκάρει Κάσες η ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ