2014-01-16 12:14:17
Φωτογραφία για Εφαγε 14 χρόνια ο Στέφανος του Mission
Μέσα σε κλίμα έντασης έπεσε χθες στο μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου η αυλαία της δίκης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία, το καλοκαίρι του 2011, με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη.

Μετά από περίπου δύο μήνες ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και οκτώ έτη τον 53χρονο κρεοπώλη Γιώργο Κοκολογιάννη, που πυροβόλησε και σκότωσε τους δύο άνδρες, ενώ επέβαλε συνολικά 14 έτη κάθειρξη με αναστολή στην έφεση στον αδελφό του Στέφανο Κοκολογιάννη, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στο reality «Mission».

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης κατηγορείται ότι μετά το διπλό φονικό επιχείρησε να σκοτώσει τον πατέρα του άτυχου Πρίαμου Ξυδάκη. Παράλληλα αποφασίσθηκε η διαρκής στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του 53χρονου κρεοπώλη.

Βαριές δηλώσεις μετά το πέρας της δίκης έκανε ο πατέρας του Ξυδάκη ο οποίος ανέφερε:


Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Ναι μεν, εγώ αισθάνομαι δικαιομένος για τα ισόβια στο δολοφόνο του παιδιού μου, όμως υπάρχει άλλο ένα θύμα, ο Μανώλης Σταυρουλάκη, που έπρεπε να καταδικαστεί και αυτός ισόβια"

Ο πατέρα του Ξυδάκη τόνισε πως έπρεπε να έχουν καταδικαστεί τα δυο αδέρφια του κρεοπώλη για την απόπειρα και κατηγόρησε έναν εκ των συνυγόρων υπεράσπισης ότι άσκησε πίσεση στον πρόεδρο.

Σκληρή ήταν η δήλωση που έκανε ο πατέρας, για τον κατηγορούμενο Σ.Κ. ο οποίος καταδικάστηκε σε 14χρόνια με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη:

"Έπρεπε να μπει φυλακή, γιατί είναι επικίνδυνος. Σας το λέω θα σκοτώσει και άλλο άνθρωπο. Αν έχουμε και αλλη δολοφονία την ευθύνη θα την έχουν οι δικαστές"

Πηγή: ESPRESSO - flashnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ