2023-11-26 13:20:01
Φωτογραφία για Στέφανος Κωνσταντινίδης: «3 χρόνια τώρα το Star δεν έχει καταφέρει να φτιάξει την πρωινή ζώνη που αφήσαμε εμείς»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην κάμερα του I Love ΣουΚού. Ο δημοσιογράφος του MEGA σχολιάζει τις τηλεοπτικές εξελίξεις, τις κόντρες και τα κατά καιρούς σχόλια που γίνονται από το πάνελ για απέναντι – και όχι μόνο – εκπομπές, ενώ αφήνει και τις αιχμές του για την πρωινή ζώνη του Star.

«Έχω περάσει από όλα τα κανάλια δύο και τρεις φορές, θεωρώ ότι σε όλα έχω ανοιχτές πόρτες. Το να φύγω από τη νούμερο ένα εκπομπή σε τηλεθέαση της πρωινής ζώνης χωρίς να έχω κλείσει κάπου αλλού ήταν μία γενναία απόφαση. Έχω δικαίωμα στην εξέλιξη, δεν έχω τη νοοτροπία του δημόσιου υπαλλήλου», δηλώνει αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον Αλέξανδρο Ρούτα.

«Στεναχωρήθηκα όταν έφυγα από το πρωινό του Star, γιατί ήταν μία υπερπροσπάθεια και μία ομαδική δουλειά με δύο πολύ δυνατούς παρουσιαστές. Θεωρώ ότι ήταν πολύ άδικο και δεν είναι τυχαίο που 3 χρόνια τώρα το Star δεν έχει καταφέρει να φτιάξει την πρωινή ζώνη που αφήσαμε εμείς», σχολιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος για την «Φωλιά των ΚούΚου».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν στα ζευγάρια. Πρέπει να το βρεις όμως το ζευγάρι. Εμείς το κάναμε επιτυχημένα, 3 χρόνια τώρα δεν το κάνουν επιτυχημένα», συμπληρώνει για το ίδιο θέμα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές κόντρες που έχουν φέτος την τιμητική τους ήδη από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σημειώνει: «Ας δώσουμε όλοι τα χέρια, ακόμα κι αν είμαστε απέναντι εκπομπές, και να μην ξαναπαίξουμε αποσπάσματα από κόντρες. Να δεις τι καλά που θα καθαρίσει ο χώρος».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ