2014-01-17 11:47:11
Φωτογραφία για ΜΙΝΙ... ΓΚΑΖΙΑ ΑΠΟ ΜΙΤΣΕΛ
Παρατηρήσεις σε αυστηρό ύφος έκανε ο Μίτσελ στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού διότι οι παίκτες του δεν είχαν το πρόσωπο που ήθελε και στη συνέχεια ανανέωσε το... ραντεβού για το απόγευμα.

Στην διάρκεια της πρωινής προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός διέκοψε σε κάποια στιγμή το πρόγραμμα επειδή δεν ήταν τόσο ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαν οι παίκτες του στις ασκήσεις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

«Παρατηρώ πως έχετε μία χαλαρότητα. Δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα που δείχνετε τώρα. Θέλω μεγαλύτερη προσπάθεια και συγκέντρωση», ανέφερε προς τους παίκτες του ο Μίτσελ, που τους διευκρίνισε πως θα γίνει και απογευματινή προπόνηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επιζητά ανά πάσα ώρα και στιγμή οι παίκτες του να είναι σε πλήρη εγρήγορση και έτσι μετά το πρωινό πρόγραμμα αποφάσισε να βάλει και απογευματινό για να ανεβάσει την ένταση και τις... στροφές των ποδοσφαιριστών του. Άλλωστε ο Μίτσελ είναι πάντα ιδιαίτερα απαιτητικός και δεν αλλάζει την στάση του, είτε πρόκειται για αγώνα πρωταθλήματος, είτε για Κύπελλου και είτε για Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλει όλους τους παίκτες του πανέτοιμους και στην... τσίτα προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται όπως πρέπει σε όλα τα ματς και με τον Λεβαδειακό φυσικά περιμένει πολύ καλή εμφάνιση και ανάλογο αποτέλεσμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ