2014-01-17 17:45:16
Φωτογραφία για Ελένη Χατζίδου: Το δολοφονικό σταυροπόδι…που μας έστειλε αδιάβαστους!!!
Όταν έγραφα πριν χρόνια για το κορίτσι αυτό…πολλοί ήταν εκείνοι που με ρωτούσαν «Γιατί». Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο κυριότερος; Ότι την πίστευα και συνεχίζω να την πιστεύω. Και ξέρετε γιατί; Διότι κάθε μέρα που περνάει βελτιώνεται…κατάφερε να ξεχωρίσει με το «Χειρότερα» και ενώ πολλοί-επαΐοντες του κώλου-λένε ότι είναι από φωνή κορμάρα…διαπιστώνω ότι το κορίτσι προχωρά μπροστά!

Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι ο Κοντόπουλος την εμπιστεύτηκε ως πρώτη γυναίκα, όμως ομολογώ ότι αγχώνομαι λίγο για την εποχή μετά το «Χειρότερα». Εκτιμώ ωστόσο ότι και η Ελένη το ψάχνει. Άλλωστε την επιτυχία…την χρωστάει αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό της και στην προσπάθεια που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια!

Για την Spicy τώρα την εταιρεία της η Ελένη είναι αυτό που λέμε «Άλογο κούρσας» καθώς τόσο με το μεροκάματό της όσο και με τα extra της γεμίζει τα ταμεία της εταιρείας.

Την ίδια ώρα χαρίζει σε όλους εμάς «δολοφονικά σταυροπόδια» δείχνοντας μας πόσο εντυπωσιακές ποδάρες διαθέτει! Το σίγουρο είναι πως με τέτοια πόδια…»Χειρότερη δε γίνεται η κάθε μας μέρα!!!»
Πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ