2014-01-17 22:00:07
Φωτογραφία για Ποιο δερμάτινο είναι το ιδανικό για το δικό σου στυλ;
Δες ποια να προτιμήσεις και πώς να τα φορέσεις.

Φέτος τα δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ ήρθαν για να μείνουν και να μας κρατήσουν συντροφιά τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα με τον πιο αισθησιακό τρόπο. Ακολουθούν μερικά τιπς για να αποφασίσεις πώς θα υιοθετήσεις την τάση με τον πιο ταιριαστό για σένα τρόπο.

Δερμάτινο. Αλλά τι χρώμα;

Η απόλυτη ανδρική φαντασίωση μετατρέπεται στην επιτομή της θηλυκής κομψότητας από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας. Φορέματα, φούστες, παλτό, παντελόνια, τζάκετ, παπούτσια και αξεσουάρ σχεδιασμένα από μαύρο δέρμα είναι οι για φέτος οι προτάσεις των μεγαλύτερων σχεδιαστών.

Η σέξι επιλογή

Τα δερμάτινα φορέματα κάνουν ένα τεράστιο comeback φέτος το χειμώνα, με τους οίκους Versace και Givenchy, να παρουσιάζουν το trend στην καλύτερη εκδοχή του. Μίνι ασύμμετρα μαύρα φορέματα ή σε Α γραμμή είναι οι καλύτερες επιλογές για μια πιο επίσημη ή βραδινή έξοδο.


Η πιο μοδάτη επιλογή

Must have κομμάτι για ακόμα μια σεζόν είναι το δερμάτινο παντελόνι. Σε στενή ή πιο χαλαρή γραμμή, ψηλόμεσο ή σε στυλ κολάν, το ρούχο αυτό έχει αποκτήσει πλέον μόνιμη θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού μπορεί να φορεθεί από κάθε σωματότυπο αναδεικνύοντας τα ατού της κάθε σιλουέτας και καλύπτοντας κάθε της ατέλεια, ανάλογα με τη φόρμα του ρούχου.

Η κλασική επιλογή

Τέλος, ακόμα ένα ...forever trend είναι το δερμάτινο τζάκετ. Ακόμα κι αν ανήκεις σε εκείνες που φοβούνται ή αντιπαθούν τις εξτρίμ εκδοχές μιας τάσης, ένα δερμάτινο τζάκετ στη ροκ ή ακόμα και στην πιο κομψή και συντηρητική του εκδοχή, παραμένει η καλύτερη επιλογή για να υιοθετήσεις το δέρμα σε ένα καθημερινό ή και πιο επίσημο ντύσιμο.

Δέρμα από την κορυφή ως τα νύχια;

Για ένα total δερμάτινο λούκ, μπορείς επίσης να επιλέξεις μαύρο δερμάτινο σακάκι ή τζάκετ συνδυασμένο με μια πένσιλ φούστα από δέρμα στις ίδιες αποχρώσεις ή ολόσωμη φόρμα σχεδιασμένη από αυτό το εντυπωσιακό ύφασμα, όπως προτείνει ο οίκος Valentino. Σε μια τέτοια εμφάνιση προσοχή στις λεπτομέρειες! Τα αξεσουάρ σου θα πρέπει να είναι ελάχιστα και διακριτικά.

GivencyGucciHermesJean Paul GaultierValentinoLanvinMcQValentinoGivencyVersace
 
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
DimInCall : Cydia tweak update v1.2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
DimInCall : Cydia tweak update v1.2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ