2014-01-20 05:27:08
Φωτογραφία για «Τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα τον εκλέξει η επόμενη Βουλή»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπει σε διαδικασίες συναλλαγής για να παρατείνει τη ζωή της πολιτικά χρεοκοπημένης και ηθικά έκπτωτης κυβέρνησης Σαμαρά. Ούτε, όμως δεχόμαστε να χρησιμοποιεί ο κ. Σαμαράς το πρόσχημα της Προεδρίας της Δημοκρατίας για να μην αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες. Όπως είπε και στη Βουλή ο κ. Τσίπρας , τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα τον εκλέξει η επόμενη Βουλή» δηλώνει στην εφημερίδα«Πρώτο Θέμα» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει προσφυγή στις κάλπες από καιρό. Σε θεωρούμε τις εκλογές πρόωρες. Οι συνθήκες είναι απολύτως ώριμες για να αποφανθεί ο λαός μας για την τύχη του προτού προχωρήσει ακόμη περισσότερο η καταστροφή της χώρας από τη μνημονιακή πολιτική. Άλλο όμως αυτό και άλλο να το να παίζονται μικροπολιτικά παιχνίδια με τους θεσμούς.», τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει με ευθύνη για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, θέση εγγυητή της δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος και όχι επικυρωτή των τροϊκανών επιταγών των μνημονιακών προβλέψεων μέσω βιομηχανικής παραγωγής αντισυνταγματικών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που μετατρέπουν σε τετελεσμένα τις αρπακτικές επιθυμίες των δανειστών και παραδίδουν τη χώρα σε αυτούς που την επιβουλεύονται», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τέλος αναφέρει, χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, πως «η λίστα Λαγκάρντ είναι κλειδί τόσο για πολλές υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος όσο και για τις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων
. Πόσα χρόνια θα περιμένουμε για την αντιπαραβολή λιστών που αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία; Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη διασταύρωση των στοιχείων μεταξύ καταθετών της λίστας και εμπλεκομένων στις μίζες και στις προμήθειες και γιατί τα στοιχεία που υπάρχουν δεν αξιοποιούνται για να ασκηθούν αγωγές του Ελληνικού Δημοσίου σε εταιρείες-διαφθορείς και σε επίορκο προσωπικό;». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τσε ( Che ) 2008 Ο αντάρτης - Guerrilla
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τσε ( Che ) 2008 "Ο αντάρτης - Guerrilla"
«Ήμασταν τυχεροί»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ήμασταν τυχεροί»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ