2014-01-20 19:06:58
Φωτογραφία για Παίρνει Μπεν Σαμπάτ ο Πανθρακικός
Τυπική διαδικασία θεωρείται η ολοκλήρωση της απόκτησης του Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ από τον Πανθρακικό, τη στιγμή που εξετάζεται η περίπτωση του Αλεσάντρο Βενέτσια. Άσχημα νέα για τον Κάσες, μπαίνει χειρουργείο.

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ από τον Πανθρακικό, την στιγμή που η ομάδα της Κομοτηνής εξετάζει την περίπτωση και του Αλεσάντρο Βενέτσια.

Ο 25χρονος Ισραηλινός κεντρικός αμυντικός πήγε, έφυγε και επέστρεψε για εγκατάσταση στην Κομοτηνή, ενώ στο προσκήνιο είναι και ο 24χρονος Ιταλός αμυντικός μέσος.

Με την απόκτηση του Σαμπάτ, ο Άκης Μάντζιος θα ολοκληρώσει μία από τις βασικές του προτεραιότητες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Κι όσο για τον Βενέτσια, προτάθηκε και φαίνεται τις τελευταίες μέρες να απασχολεί την ακριτική ομάδα. Προέρχεται από την Αλασκέρτ της Αρμενίας έχοντας τρεις συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της χώρας.


Ακόμη στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ρουμανία με την Κλουζ αλλά και στην χώρα του, την Ιταλία, με την Βαλεντσάνα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (20/1) θα ξεκαθαρίσει αν έχει κάτι σοβαρό ο Ίγκορ, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας, στη διάρκεια του παιχνιδιού να είχε παραπονεθεί για εκ νέου ενόχληση στον προσαγωγό του.

Αρθροσκόπηση ο Κάσες

Ο μέσος του Πανθρακικού, Χοσέ Μαρία Ερνάντες Κάσες θα υποβληθεί την Παρασκευή (24/1) στην Μούρθια της Ισπανίας σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος.

Ο Ισπανός μέσος της ομάδας της Κομοτηνής τραυματίστηκε στην προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής (17/1) που είχε γίνει στο Αγρίνιο στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εύχεται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα γήπεδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί σίγουρα μετά από έναν μήνα.

Πλέον θεωρείται δεδομένο πως ο Μάντζιος θα αναζητήσει ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Κάσες, που είχε βρεθεί στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων εντός και εκτός συνόρων με τις επιδόσεις του αλλά όπως φάνηκε τον... μάτιαξαν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ