2014-01-20 19:12:24
Φωτογραφία για Ακόμα ανέκδοτα τα δελτία των 6 μεταγραφών του Άρη
Στην ΠΑΕ Άρης δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την έκδοση των δελτίων των έξι μεταγραφικών αποκτημάτων στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τους Γουναρίδη, Μπουγαΐδη, Βλάχο, Κουσίδη, Καμινιώτη και Μπακασέτα που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου τηρώντας στάση αναμονής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης και ο τεχνικός της ομάδας τους ενημέρωσαν για τις εξελίξεις και τους ζήτησαν να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για αίσια έκβαση τους θέματος.

Η ΠΑΕ Άρης έχει καταθέσει μια σειρά εγγράφων στην ΕΠΟ στην λογική και την νομική οδό που ίσχυε στις προηγούμενες δυο μεταγραφικές περιόδους και εξασφάλιζε τα δελτία των παικτών που είχε αποκτήσει.

Πλέον εξελίξεις αναμένονται μέσα στο επόμενο 48ωρο την ίδια ώρα που η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα επιχειρήσει να έχει ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, για να εξασφαλίσει έστω και προσωρινή ενημερότητα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ώστε να εκδοθούν κανονικά τα δελτία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ανδρέας Ηρακλής συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, κάτι που θα αποφασιστεί αύριο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ