2014-01-20 19:10:14
Φωτογραφία για Έντονες φήμες για ανταλλαγή Βούτσινιτς με Γκουαρίν!
Ίντερ και Γιουβέντους είναι έτοιμες να ολοκληρώσουν μία ηχηρή ανταλλαγή, με τον Μίρκο Βούτσινιτς να γίνεται κάτοικος Μιλάνου και τον Φρέντι Γκουαρίν να μετακομίζει στο Τορίνο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όλα έδειχναν το τελευταίο διάστημα πως ο Μίρκο Βούτσινιτς θα συνέχιζε την καριέρα του στην Αγγλία (ο ατζέντης του είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για να μιλήσει με την Άρσεναλ), όμως οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για εντυπωσιακή ανατροπή δεδομένων.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Ίντερ μπήκε αιφνιδιαστικά στο παιχνίδι της απόκτησής του και έχει γίνει πλέον το Νο 1 φαβορί για να τον ντύσει στα νερατζούρι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και σήμερα η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Όσο για το αντάλλαγμα; Αυτό δεν θα είναι οικονομικό όπως όλα δείχνουν, με την Ίντερ να εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει στη Γιουβέντους τον Φρέντι Γκουαρίν, ο οποίος θεωρούταν "κλεισμένη" μεταγραφή για την Τσέλσι (πριν όμως συμφωνήσει με τον Μάτιτς).

Όπως υπογραμμίζει η Corriere dello Sport "ο Βούτσινιτς ήταν εδώ και πολλά χρόνια στόχος του Ματσάρι και μάλιστα τον είχε ζητήσει από τον Ντε Λαουρέντις όταν ήταν στη Νάπολι.

Η Γιουβέντους όμως είχε καταφέρει να εξασφαλίσει τότε τις υπηρεσίες του αποκτώντας τον από τη Ρόμα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ