2014-01-20 20:45:15
Φωτογραφία για Celebrities: Οι στιλιστικές επιλογές τους… από κοντά
Κι όμως, με αυτά βγήκαν έξω 1. Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της νέας παράστασης του Βασίλη Μυριανθόπουλου, με τίτλο «Μες Στο Βρακί Της», που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Πειραιώς 131» το βράδυ της Τρίτης. Η τραγουδίστρια ήταν πολύ κομψή με την total black εμφάνιση της. Το μόνο ψεγάδι πάνω της ήταν οι μπότες με το λεοπάρ σχέδιο!!!

2. Βικτόρια Χέρβεϊ

Τι ντυμένη, τι γυμνή… Η Βρετανή τηλεπερσόνα εξέπληξε άπαντες με τη γύμνια και την κακογουστιά της στο κόκκινο χαλί του πάρτι, που ακολούθησε την 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

Η Βικτόρια Χέρβεϊ άφησε τα εσώρουχά της στο σπίτι και επέλεξε μία σιθρού τουαλέτα, που έκρυβε μονάχα τα επίμαχα σημεία του πληθωρικού κορμιού της.

3. Μάνος Τάκκος

Αν και δεν συνηθίζουμε να βάζουμε άνδρες στις στιλιστικές επιλογές, διότι τα πιο κραυγαλέα outfit τα βρίσκουμε σε γυναίκες, εδώ θα κάνουμε μια εξέρεση και θα δώσουμε βραβείο κακογουστιάς στον Μάνο Τάκκο
. Ο Ροδίτης καλλιτέχνης, που συμμετέχει στο talent show "The Voice", πήγε στο Παλλάς για να δει τον Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. Ο νεαρός τραγουδιστής φόρεσε ένα τόσο στενό (και κοντό) τζιν, που πραγματικά απορούμε πως χώρεσε τα πράγματα του στην τσέπη. Στα δεξιά της φωτογραφίας διακρίνετε το εξόγκωμα στο παντελόνι. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

4. Νίνα Αγκντάλ

Κι όμως, μία από τις πιο καυτές γυναίκες στον πλανήτη κυκλοφορεί με ροζ λουλουδάτο μπουρνούζι και φιλέ στα μαλλιά της! Το μοντέλο Νίνα Αγκντάλ απαθανατίστηκε σε διάλειμμα των γυρισμάτων της σειράς Entourage, όπου και συμμετέχει, με αμφίεση λες και βρισκόταν στο σπίτι της ή καλύτερα στο μπάνιο της. Τόσο άνετα φαίνεται πως νιώθει στα στούντιο... Πάντως, ακόμη και έτσι, η 21χρονη καλλονή από τη Δανία είναι, αναμφισβήτητα, πολύ σέξι 5. Ειρήνη Παπαδοπούλου

Diamonds are a Girl's Best Friend τραγουδούσε η Μέριλιν Μονρό και το άκουσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και έτρεξε να αγοράσει μερικά (διαμάντια) για να διακοσμήσει το κορμάκι της. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως ξέχασε να φορέσει τη φούστα της και εμφανίστηκε μόνο με το σακάκι της. Ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση!!!

6. Κρίστεν Στιούαρτ

Η Κρίστεν Στιούαρτ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Μπέρμπανκ, στην Καλιφόρνια με casual ντύσιμο και… ξεφτισμένες κάλτσες! Το ατύχημα της πρωταγωνίστριας των ταινιών Twilight απαθανατίστηκε από το φακό, όταν αναγκάστηκε να βγάλει τις αρβύλες της, προκειμένου να περάσει από τον έλεγχο της ασφάλειας.

Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μην βγαίνεις από το σπίτι με τρύπιες ή ξεφτισμένες κάλτσες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί!
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ