2014-01-21 03:17:06
Φωτογραφία για Ο χορός των εκατομμυρίων, τα συσσίτια και ο διεθνής διασυρμός
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καταδικάζει την ελληνική συγκυβέρνηση και τα διαπλεκόμενα... με αυτήν τρωκτικά, που χωρίς καμμία αιδώ περιφέρουν τα εκατομμύριά τους μπροστά στα μάτια ενός εξαθλιωμένου λαού.

Εκατομμύρια από τις πάσης φύσεως μίζες και τους παράνομους δανεισμούς από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και πάντοτε εις βάρος του Έλληνα νοικοκύρη, χορεύουν μπροστά στα μάτια των εξοργισμένων Ελλήνων, που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους ή ακόμη και το φαγητό τους και τρέχουν στα συσσίτια.

Από την άλλη, ο πρωθυπουργός της χώρας, με την ομιλία του για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, προκαλεί το γέλιο ενώ γνωστός ευρωβουλευτής άλλου κράτους- μέλους τον γελοιοποιεί.

Κ. Πρωθυπουργέ, με τον συνεταίρο σας Αντιπρόεδρο και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, πολύ σύντομα θα είστε παρελθόν για τον ελληνικό λαό, ως μια θλιβερή ανάμνηση για τους παρόντες και ως ανέκδοτο για τις μελλοντικές γενιές.

Όμως ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας δεν ξεχνά και θα επιδιώξει την τιμωρία σας, για όσα δεινά φέρατε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και όσα καταστροφικά εφαρμόσατε στις πλάτες του υπερήφανου ελληνικού λαού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ