2014-01-21 14:53:16
Φωτογραφία για Ποιος είναι ο καζανόβας Έλληνας πολιτικός που με τα κόλπα του ρίχνει τις γυναίκες όπως ο Ολάντ
Σούσουρο στα πηγαδάκια της Βουλής, παρά το γεγονός ότι συμμορφώθηκε στις υποδείξεις που του έγιναν. Οι γυναίκες της Βουλής τον ξέρουν και από την καλή και από την ανάποδη, αφού είναι κοινό μυστικό ότι πρόκειται περί μουρντάρη. Είναι στην πιο παραγωγική ηλικία της ζωής του και έχει αφήσει εποχή με τις ερωτικές του ιστορίες για το ασθενές φύλλο.

Οι πιο παλιοί του Κοινοβουλίου τον θυμούνται για τις αταξίες του και τα ξενύχτια που έκανε σε γνωστά πολιτιστικά κέντρα, όπως τα είχε χαρακτηρίσει ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος.

Γουστάρει το ποδόσφαιρο, το λαϊκό τραγούδια και δηλώνει βαθιά θρησκευόμενος, αλλά η ντόλτσε βίτα είναι το πάθος του

Οι περιπέτειες του επανήλθαν στο προσκήνιο με αφορμή τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ για να ρίχνει τις γυναίκες.

Τον αποκαλούν καζανόβα, αφού μπορεί να μην είναι ωραίος, αλλά με την πλούσια ζωή που υπόσχεται είναι ικανός να ξελογιάσει κάθε θηλυκό.

Ο ίδιος είχε πλήρη επίγνωση ότι η εξουσία είναι αφροδισιακό για κάθε γυναίκα και με κάθε ευκαιρία χρησιμοποιούσε τη βουλευτική του ιδιότητα για να μπορέσει να κατακτήσει όποια επιθυμούσε.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως έχει συμμορφωθεί στις υποδείξεις που έγιναν, καθώς τα πράγματα δεν του πήγαν καλά στις τελευταίες εκλογές.

Προσπαθεί να κερδίσει ξανά τη μάχη που έχασε, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει η γνωστή λαϊκή ρήση «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι»

ΠΗΓΗ: exedra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ