2014-01-21 16:59:07
Φωτογραφία για Βενιζέλος και Ανδρουλάκης στον «πάγο» δεν έχουν στενή συνεργασία
Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου 

Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Νίκο Ανδρουλάκη και για όσους παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ γίνεται σαφές ότι πρόεδρος και γραμματέας κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Οι Βενιζέλος και Ανδρουλάκης συναντιούνται σε συσκέψεις μόνο μαζί με άλλα κομματικά στελέχη και δεν έχουν στενή συνεργασία κάτι που θεωρούνταν απολύτως φυσιολογικό και αναγκαίο για να κυλήσει ομαλά η λειτουργία του ΠΑΣΟΚ.

Ενώπιον των άλλων στελεχών τηρούν τα προσχήματα και δεν δίνουν λαβές για σχόλια.

Όμως ο Ανδρουλάκης λιγότερο από έναν χρόνο μετά την εκλογή του στο αξίωμα του γραμματέα ΠΑΣΟΚ δεν κρύβει στους συνομιλητές του ότι διαφωνεί απολύτως με τον σχεδιασμό του Ευάγγελου Βενιζέλου τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο κόμματος.

Ο γραμματέας πήγε και μίλησε το Σαββατοκύριακο στην εκδήλωση του Progressive Forum, κίνηση που από την μία θεωρήθηκε θετική από την Χαριλάου Τρικούπη και από την άλλη αντιφατική καθώς ως γνωστόν έχει πάρει αποστάσεις από τους "58" επισημαίνοντας ότι η Κεντροαριστερά δεν μπορεί να είναι υπόθεση κάποιας ελίτ...


Ο Ν. Ανδρουλάκης έχει στενή συνεργασία με τον Κ. Σκανδαλίδη και μαζί σύμφωνα με πληροφορίες οργανώνουν σε επίπεδο περιφέρειας κυρίως την κάθοδο υποψηφίων αιρετών του δικού τους κλίματος.

Ο γραμματέας όποτε βρίσκει ευκαιρία ξιφουλκεί εναντίον της Νέας Δημοκρατίας κάτι που έκανε και χθες με αφορμή την αντιπαράθεση για το εάν είναι άθεος ή όχι ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αυτού του είδους η αντιπαράθεση ότι οι μεν αγαπούν ή εκτιμούν τους τρομοκράτες, οι δε τους φασίστες, ή ο ένας είναι άθρησκος κι ο άλλος θρησκευόμενος, δεν βοηθάει και ιδιαίτερα δεν βοηθάει την κυβέρνηση. Όλα αυτά βέβαια έχοντας υπόψη ότι έχουνε περάσει 1.700 χρόνια από το διάταγμα των Μεδιολάνων περί ανεξιθρησκίας» δήλωσε με σαρκαστικό τρόπο στο mega.
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ