2014-01-21 20:12:07
Φωτογραφία για Ε. Στυλιανίδης: Δεν θα έπρεπε να δίδεται δημόσιο βήμα σε αυτούς που έχουν αφαιρέσει ζωές
Στα θέματα της εγχώριας τρομοκρατίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κλήθηκε να τοποθετηθεί ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ευρυπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Ο πρώην υπουργός κληθείς να τοποθετηθεί επ’ αυτών που έθιξε στην επιστολή του ο έγκλειστος των φυλακών Κορυδαλλού Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Νομίζω ότι δεν είναι πρέπον να σχολιάζουμε δηλώσεις τρομοκρατών. Η επισήμανση που περιορίζομαι να κάνω, αρκείται στο να πω ότι δεν θα έπρεπε να δίδεται δημόσιο βήμα και δη στα Μέσα Ενημέρωσης, σε όλους αυτούς οι οποίοι έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές, για να μπορέσουν υποτίθεται να υπηρετήσουν μία ιδεολογική σε εισαγωγικά πλατφόρμα στην οποία πιστεύουν”.

Λίγο αργότερα, ερωτηθείς περί της πολιτικής αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και πώς αυτή εξελίσσεται, ο κ
. Στυλιανίδης απάντησε: “Δεν έχουμε τις πολυτέλειες που είχαν τα πολιτικά κόμματα την δεκαετία του ’80 να κατηγορεί το ένα το άλλο και να προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να προσθέσει ποσοστά στη δύναμη επιρροής του. Κατά τη γνώμη μου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και αγορά είναι τεράστια και θα πρέπει το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να τοποθετούνται υπεύθυνα επάνω στα προβλήματα, όχι απλώς ασκώντας κριτική, αλλά προτείνοντας και συγκεκριμένες εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές λύσεις. Αυτό θα πρέπει να το κάνει όχι μόνο η κυβέρνηση, θα πρέπει να το κάνει και η αντιπολίτευση, για να πείθει ότι μπορεί να αποτελέσει ενδεχομένως την εναλλακτική πρόταση, εάν κάτι δεν πάει καλά, δυστυχώς όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το κάνει”.
alpha965.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ