2014-01-21 21:30:07
Φωτογραφία για Πολυτελή αυτοκίνητα για μικρομεσαίους λανσάρουν οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες
Πολυτελή αυτοκίνητα για τη “μεσαία” τάξη λανσάρει η Audi, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει αγοραστές που παραδοσιακά προτιμούν πιο συνηθισμένα αυτοκίνητα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να λανσάρει στη νέα κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων για “αρχάριους” το A3 sedan, το οποίο βασίζεται στα χαρακτηριστικά του Α4, με τη διαφορά ότι είναι 4.000 δολάρια φτηνότερο, με τιμή 29.900 δολάρια.

Η τιμή αυτή κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τη Mercedes-Benz CLA, η οποία έχει σχεδιαστεί με βάση την ίδια φιλοσοφία και μέχρι στιγμής έχει μεγάλη επιτυχία στην αγορά καθώς έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα trend στις ΗΠΑ.

“Αρχίζουμε να βλέπουμε κόσμο στα καταστήματά μας που δεν έχουμε ξαναδεί”, τονίζει ο Steve Cannon, CEO της Mercedes-Benz στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το νέο μοντέλο το οποίο έχει προσελκύσει αγοραστές που κατά κανόνα δεν επιλέγουν την συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία.


Στη νέα κατηγορία των entry level πολυτελών αυτοκινήτων που συνεχώς αναπτύσσεται εντός κι εκτός των ΗΠΑ, έχουν εισέλθει αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Lincoln, η Cadillac και η Lexus, που παραδοσιακά στοχεύουν σε άλλο αγοραστικό κοινό.

Το λανσάρισμα του Α3 από την Audi σηματοδοτεί την έναρξη του ανταγωνισμού για τα “πολυτελή αυτοκίνητα που τελικά δεν είναι και τόσο πολυτελή”, με την αυτοκινητοβιομηχανία να ελπίζει ότι το νέο μοντέλο θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις τόσο ώστε να αναμετρηθεί με τις τρεις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες πολυτελών αυτοκινήτων παγκοσμίως, την Mercedes, την BMW και τη Lexus.

Πηγή: newmoney.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ