2014-01-21 21:30:26
Φωτογραφία για Το υπερμεγέθες παλτό: ποιο να επιλέξεις για να φορέσεις σωστά το hot trend τις κρύες μέρες!
Tα oversized παλτό γράφουν τη δική τους ιστορία φέτος. Ποια όμως είναι πραγματικά στη μόδα;

Τα υπερμεγέθη παλτό που φοριούνται φέτος είναι πιο κοντά στα κλασικά αντρικά παλτό. Πέφτουν ίσια ίσια στην πλάτη και τον κορμό, ωστόσο έχουν περισσότερες γωνίες στους ώμους και είναι ακόμη πιο φραδιά.

Άλλα, πάλι έχουν χαμηλές ραφές στους ώμους, cocoon silhouettes με στένεμα στην μέση, στρογγυλούς ώμους, φαρδιά μανίκια, χαμηλά κουμπώματα και τεράστιο πέτο ενώ άλλα δεν έχουν καθόλου γιακά. Το ύψος τους; Ξεκινά από το μέσο του μηρού και φτάνει έως και κάτω από το γόνατο.

Άμα είστε πιο επιφυλακτική ως προς την τάση με τα φαρδιά παλτά επειδή θεωρείτε ότι δεν είναι "θηλυκά" υπάρχουν και πιο fitted εκδοχες όπως βλέπετε παρακάτω. Είναι λιγότερο ογκώδη γιατί δεν έχουν τόσο πολύ ύφασμα, το κόψιμο τους στενεύει προς τους γοφούς.

Ένα υπερμέγεθες παλτό πρέπει να φαίνεται οτι φοριέται σκόπιμα κάνοντας fahion statement. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πέφτει σωστά και να μη σας παχαίνει.


Δεν χρειάζεται να είμαστε ψηλές για να φορέσουμε ενα τέτοιο παλτό, το μόνο που χρειάζεται είναι να το φοράμε με αυτοπεποίθηση. Αν ωστόσο ακόμη θεωρείτε το ύψος σας απαγορευτικό, μπορείτε να τα φορέσετε σε μήκος πιο πάνω απο το γόνατο.

Το φαρδύ παλτό δείχνει ιδανικό φορεμένο πάνω απο chunky πλεκτά και χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του layering όπως πχ με ενα jacket και ένα πολύ μεγάλο φουλάρι. Θα πρέπει να είναι άνετο στα χέρια και τους ώμους.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ