2014-01-22 01:45:08
Φωτογραφία για Πρόγνωση καιρού για 22.1.2014
Στο Ιόνιο και τα τμήματα δυτικά της Πίνδου θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και τοπικές μπόρες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά πάνω από τα 1200 με 1300μ περίπου. 

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. 

Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στη Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με πιθανότητα για τοπικές βροχές μικρής έντασης και διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 6 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα .

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 4  με 5 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού ΑθήναςΠρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης

 

*Για λεπτομερείς προγνώσεις παρακολουθήστε τα καθημερινά δελτία καιρού στο 

meteo-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ