2014-01-22 03:28:07
Φωτογραφία για Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας: Όταν λέμε ισόβια…τι εννοούμε;
Όταν λέμε ισόβια… εννοούμε άραγε ισόβια;

Δάκρυσε η Ελλάδα, βλέποντας την χαροκαμένη μάνα του αδικοχαμένου Θάνου Αξαρλιάν, να κλαίει ακόμα για το παλληκάρι της.

Έσφιξε τα δόντια από οργή η Ελλάδα, βλέποντας τα πρόσωπα των υπουργών της συγκυβέρνησης, που ευθύνονται για την κατάντια μας…τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Παπατζήδες είστε κύριοι υπουργοί. Εδώ ο Ξηρός…εκεί ο Ξηρός …πού είναι ο Ξηρός; Ποντάρετε και θα χάσετε στα σίγουρα!

Τώρα που σας απειλεί δημοσίως, εσείς θυμηθήκατε τη «Δύναμη της Δημοκρατίας» για να αμυνθείτε. Είναι φυσικό, αφού η αμυντική σας τακτική εδώ και πάρα πολλά χρονιά συνίσταται στη διαρκή υπαναχώρηση έως την άτακτη φυγή. Μνημόνια, ΔΝΤ, περικοπές, άνεργοι, χαράτσια…ΝΑΙ σε όλα!

Εμείς, ως Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, σας προτείνουμε τους τρομοκράτες, τους δολοφόνους και γενικά τους πάσης φύσεως βαρυποινίτες, να τους κλειδώνετε απ’ έξω, διότι μέσα, μόνο επειδή οι ίδιοι το θέλουν θα παραμείνουν.


Προτείνουμε επίσης, εσείς που είστε οι εμπνευστές της σημερινής δημοκρατορίας, να νομοθετήσετε την ποινή της καθείρξεως «οικεία βουλήσει» του ενόχου, ως παγκόσμια πρωτοτυπία, όπως και τόσες άλλες που έχετε εφαρμόσει με τις πολιτικές σας. Αυτοί είναι οι νόμοι σας, έτσι κυβερνήσατε και έτσι κυβερνάτε. Δήθεν παράγετε κοινοβουλευτικό έργο διά των νομοθετημάτων σας και όλο «παραθυράκια» διαπιστώνουμε. Και όταν δεν σας «βγαίνει», ανατρέχετε στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Τσάμπα τα λεφτά των φορολογουμένων Ελλήνων. Στον κουβά!

Αντιλαμβανόμαστε βέβαια ότι όταν εμείς λέμε ισόβια, εσείς εννοείτε ισόβια για την διατήρηση των βουλευτικών σας εδρών, τις οποίες ανερυθρίαστα φροντίζετε να κληροδοτήσετε στους «άξιους» απογόνους σας, εγκαίρως και πάντοτε πριν το πέρας της «έκτισης της ποινής σας» στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Για δύο πράγματα όμως να είστε βέβαιοι:

Ότι βρίσκεστε επί ξυρού ακμής και σίγουρα θα κοπείτε

και ότι οι μάνες δεν ξεχνούν!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ