2014-01-22 03:39:07
Φωτογραφία για Η Βανέσα Μέι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς
Η πασίγνωστη - και πανέμορφη - Βρετανίδα βιολονίστρια Βανέσα Μέι θα λάβει μέρος σε αγώνα σκι στους... χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, με τα χρώματα της Ταϊλάνδης.

Πολυτάλαντη η 35χρονη μουσικός, σταμάτησε για ένα χρόνο τα κοντσέρτα και τις συναυλίες και αφοσιώθηκε στην άλλη της μεγάλη αγάπη, το σκι. Στόχος της να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που πέτυχε μετά από τέσσερις αγώνες μπαράζ που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Σλοβενία.

Οι χώρες που δεν έχουν κανέναν αθλητή στους κορυφαίους 500 του σλάλομ και του γιγαντιαίου σλάλομ, μπορούν να στείλουν έναν αθλητή και μια αθλήτρια στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και η Βανέσα Μέι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι Ταϊλανδός και θα εκπροσωπήσει την ασιατική χώρα.

«Είμαι Βρετανίδα» δήλωσε, «αλλά δεν έχω το επίπεδο για να εκπροσωπήσω την Βρετανία, οπότε με δέχτηκαν σαν Ταϊλανδή, λόγω του πατέρα μου».

Μπορεί η Βανέσα Μέι να κατατάσσεται 3166η στην παγκόσμια κατάταξη του γιγαντιαίου σλάλομ, αλλά έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια δίσκους στην σημαντική καριέρα της, που της έχουν αποφέρει περιουσία περίπου 40 εκατομμυρίων λιρών. Εκτός από τις επιδόσεις της στη μουσική και το σκι, έχει συχνά απασχολήσει την επικαιρότητα με αρκετά «τολμηρές» φωτογραφίσεις της.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ