2014-01-22 04:23:06
Φωτογραφία για Και τώρα… Όλσεν!
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να «τρέξει» τις εξελίξεις με τον Πάτρικ Όλσεν, μετά το «πάγωμα» στο θέμα Λαγού. Για εξάμηνο δανεισμό του Δανού μέσου της Ίντερ (με προοπτική ανανέωσης) θα πάνε οι «πράσινοι».

Άλλη μια προσθήκη είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Παναθηναϊκός, κατά την περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτή αφορά τον Πάτρικ Όλσεν, τον Δανό μέσο της Ίντερ, το θέμα του οποίου είχε άμεση σχέση με τν Τάσο Λαγό.

Από τη στιγμή που ο τελευταίος δεν απάντησε στην πρόταση του «τριφυλλιού» και το θέμα παγώνει, όλα δείχνουν ότι, εκτός απροόπτου, δύσκολα θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στους «πράσινους».

Έτσι, λοιπόν, από τη στιγμή που, πλην Λαγού, ο μόνος «καθαρός» αμυντικός μέσος είναι ο Νταβίντ Μέντες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στρέφονται στην περίπτωση του Όλσεν.

Θα ακολουθήσει μια μίνι σύσκεψη Αναστασίου, Νταμπίζα, Σαραβάκου και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος. Ο δανεισμός του παίκτη θα είναι εξάμηνος με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό ήταν το χρονικό διάστημα παραχώρησης που συζήτησε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού με τους ανθρώπους της Ίντερ, κατά την παρουσία του στο Μιλάνο.

Είναι πολύ πιθανό, μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ολοκληρωθεί ο δανεισμός και ο ταλαντούχος Δανός να βάλει τα πράσινα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Κασίγιας των ρεκόρ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Κασίγιας των ρεκόρ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ